Könyvjelzők

Istenek és dicsőség

Alternatív nevek: Istenek és dicsőség

Istenek és dicsőség - stratégia az istenek és a mágia világában

A

istenek és dicsőség játék PC-jén elvisz téren és időben egy olyan világba, ahol csak harcokkal élhet túl. Vedd át az egész várot, és tedd erõssé és hatalmává. Valós idejű stratégia a Wargaming játékstúdiójától, taktikai és közgazdasági elemekkel. Harcolj barátaiddal a Sky Citadelért, és mutasd meg mindenkinek, ki az itt élő összes föld valódi császára.

A játék játék és általános tippek

Gods and Glory, mint menedzser, általános és tudós fog játszani. Vagyis fejlesztenie kell városát, harcolnia kell a csapatokkal és új technológiákat kell tanulnia. A rendelkezésére állnak tábornokok, más szóval, a hősök a hadseregeik feje alatt. Az ügyes menedzsment és az előző lépések megtervezése lehetővé teszi, hogy legyőzze a riválisait, mert a világtérkép egyik országában vagy. Várod egy csepp az óceánban más játékosok és kastélyaik között, tehát ne felejtsen el barátokat és szövetségeseket szerezni. Ezt a szövetség részeként lehet a legjobban megtenni, új és új szereplőket szerezve vele együtt, fejlődve a további csatákhoz. Végül is régóta ismert, hogy a terepen egy nem harcos.

Építés a kastélyban - a funkcionalitás megvalósítva, mint sok hasonló játék műfajában. Van egy kis területe, ahol erőforrásokat, katonai, tudományos épületeket épít. Például:

  • laktanya - 2 db építhető lehetővé teszi csapatok toborzását; Katonai parancsnokság - növeli a hős és tábornokok seregeinek kapacitását; Egyetem - A város és a csata fejlesztéseit vizsgálják;
  • kovácsműhely - itt készíthet, fejleszthet, varázsolhat, szintetizálhat berendezéseket a hős és tábornokok számára;
  • műhely - lehetővé teszi csapdák és erődítmények létrehozását a falhoz;
  • kocsma - tábornokokat alkalmazhat - seregeinek hatalmas vezetőit;
  • fűrésztelep, lakóépület, farm, csillagmalom, kőbánya - erőforrás-épületek, állandóan folytatva erőforrások előállítását, a szint emelése növeli a termelést.

A játékban csak négyféle erőforrás létezik - fa, arany, kő és sztárság. Mindegyiküknek más célja van, és különböző területeken használják. Van még egy ötödik típus - a gyémánt. Kaphat feladatok elvégzéséhez, versenyek díjainál, vagy valódi pénzért vásárolhat. Ez lehetővé teszi az építés, a bérbeadás és a kutatás felgyorsítását, mert egyedi tábornokokat és ritka felszereléseket is megvásárolhat számukra.

Csata mechanika A

harcok automatikus módban zajlanak, csak a csapatok általános és típusát választhatja ki, akik harcolnak. Összességében legfeljebb öt különböző egység léphet csatába, amelyek közül az egyik hős vagy tábornok. A harcolni képes csapatok száma a tábornok támaszkodásának képességétől függ. Az Istenek és a Dicsőségben nem fogsz milliókkal találkozni, például a katonai parancsnokság hetedik szintjén csak 48 katonát vezethetsz csatába, azaz ezek 12 katonák egy csapatban. A csapatok felvételét szintén nagyon gyorsan végzik, mivel ebben az esetben egy csata során nem veszíthet el több mint 48 katonát.

csapatok két vonalon helyezkednek el: 10 0003

  • front - a közelharci katonák védekező vonalúak, magas élettartammal bírnak;
  • vissza - a távolságban lévő katonák, mágusok, gyógyítók számára az ellenség fő károit ők kezelik, alacsony védelmi és élettartamúak, de nagy károkat okoznak.

Ha a hős vagy tábornok varázsló, akkor ennek megfelelően a hátsó vonalon lesz, de ha a harcos elöl van.

Letöltheti az Istenek és Dicsőség számítógépét az számítógépre a Bluestacks Android emulátor segítségével. Mivel a játékot mobileszközökhöz hozták létre, így a PC-n való elindításához először töltse le és telepítse az emulátort, majd csak ezután telepítse a játékot benne, és élvezze a játékot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more