Könyvjelzők

Governor of Poker 2

Alternatív nevek:
A

Governor Of Poker 2 egy offline kártyajáték, ami manapság nem túl gyakori. A játékban színes, a vadnyugat stílusában tervezett rajzfilm grafikákat találsz. Az audió dizájn is felül van, megfelel a hangulatnak, a játékosok jó hangú replikái. Az asztalnál ülő ellenfelek nagyon viccesek. Ha felülről nézzük az asztalt, akkor csak a jelenlévők kalapját látjuk, ugyanis Texasban játszódik az akció, ahol még a lovak is kalapot viselnek. Ezek a kalapok néha meglehetősen komikus megjelenésűek.

Mielőtt játszana a Governor Of Poker 2 játékkal, adja meg életkorát, és találjon ki egy nevet a főszereplőnek.

A játék idejére karizmatikus cowboynak kell lenned egy hatalmas kalapban, ami alól kilóg egy masszív bajusz. Álma az, hogy a póker királyává váljon egész Texasban. Nem lesz könnyű. 80 pókerszakértőt kell legyőznie 27 szalonban, miközben körbeutazza az államot. Minden szalon egyedi dizájnnal rendelkezik, amely az akkori idők szellemében készült.

A játékban

leszel

Játssz pókert különféle ellenfelekkel

Épületek és gyárak vásárlása

Utazás a vadnyugati városokba a bennük található szalonok megtekintése

Kerülje el a seriff büntetését, aki gyűlöli a szerencsejátékokat

Most egy kicsit többet mindenről.

A játéknak olyan története van, amelyet nem gyakran látni a kártyajátékokban.

Miután megtanulta a póker alapjait, gondoskodnia kell a hírnév megszerzéséről. Győzd le az összes játékost, akivel minden városban találkozol, némelyikük kemény diónak bizonyul. Az így megkeresett pénzt városi ingatlanvásárlásba fektesse. Minden épület, amelyet birtokba vesz, kis hasznot hoz. Segíts a főszereplőnek mindent megvásárolni, hogy ő legyen Texas fő mozgatója.

Az új városba költözés feltétele a helyi játékosok legyőzése és a környék összes házának megvásárlása. Ha a feltételek nem teljesülnek, a sofőr megtagadja kötelességének teljesítését, és nem viszi el sehova.

Vigyázzon, nehogy elkapja az áruló seriff. A rábízott területen minden szerencsejátékost üldöz és szigorúan megbüntet.

A vicces grafika ellenére a fejlesztők komolyan vették a játék folyamatát. A póker szabályait tiszteletben tartják, és a használt kifejezések helyesek.

A riválisok nem élettelen babák, és nem mentesek az érzelmektől. Kritikus pillanatokban erősen izzadhatnak, vagy más módon izgatottak lehetnek. Próbáld meg észrevenni az ilyen viselkedést, ez segít a győzelemben. Az ellenfelek nem csak megjelenésükben különböznek egymástól, mindegyiküknek megvan a maga játékstílusa, ami érdekesebbé teszi a versenyt.

A játék nem tele van realizmussal, könnyen veszíthetsz, visszanyerés után, és így többször is. Olyan ez, mint egy igazi pókerjáték.

A

Governor Of Poker 2-t ingyenesen letöltheti Android-re, a linkre kattintva.

Ha szeretnél jól érezni magad és elsajátítani a póker alapjait, erre a játékra van szükséged! Játssz bárhol, mert ehhez nincs szükség internetre. Ne vesztegesd az időt, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more