Könyvjelzők

A Poker 3 kormányzója

Alternatív nevek: A Poker 3 kormányzója

A Texas Hold'em

leszármazottjának 3 póker kormányzójának játék

EU pókerkártya-szerencsejáték, hosszú és lenyűgöző történet. De most a figyelmünk egyfajta rá irányult, amelyet az elején egyszerűen Hold'emnek hívtak. Amikor 1967-ben több játékos érkezett Las Vegasba, és akkoriban egy teljesen új kártyajátékot hozott magukkal, gyorsan megszerették a szokásos kaszinót. Több éven keresztül az Arany Nugget Kaszinó volt az egyetlen, amely felhívta a látogatókat, hogy csatlakozzanak a Texas Hold'em rejtélyéhez. Azért kapta ezt a nevet, mert azok a játékosok, akik Vega-ba mutatták be, az amerikai Texas államból származtak. És fél évszázaddal később megjelent a Governor Of Poker 3 játék.

A

fejlett technológia lehetővé teszi, hogy régóta hobbijainak fényt adjon, hígítva a szigorú és súlyos szabályokat egy kis kalanddal. Ha korábban sokan elmentek a kaszinóba, hogy egy része örömet szerezzenek, ma megteheti otthon hagyása nélkül. A Governor Of Poker 3-ban mindenki játszhat, akár egy gyerek is, gyorsan megértve az egyszerű szabályokat.

Valós és virtuális szabályok

Ami a játékmenetét illeti, ugyanazokat a törvényeket követi, mint az életben. Ugyanakkor "fodrokkal" fűszerezzük, további funkciókkal, de erről később még bővebben. Most lássuk, miről szól a Texas Hold'em.

Három típus létezik: nem korlátozó, félig korlátozó és korlátozó. Az asztalnál résztvevők várják a kártyakereskedőt, de most pénzt helyeznek el a bankba. Az, aki elosztja a kártyákat, két zárt kártyát ad ki, és arra vár, hogy az akció lezáruljon a játékosok között. Következően az asztalon három nyitott és ismét tárgyalási lehetőség van, majd még két kör egy nyitott kártyán, szünettel az ajánlattételre. A játékosoknak, akiknek két lapja felfelé és öt lap nyitva van, nyerő kombinációt kell készíteniük. Ezen felül, a Governor Of Poker 3 játék elindulásával még sok más izgalmas esemény található.

Mire készül a számunkra a virtuális világ

Amikor a Governor of Poker 3 regisztrációra került sor, akkor is tudja a nevét, jelszavát, levelezési címét ... , elkezdheti a területek fejlesztését.

MiniClip, a cég létrehozta az Ön számára a texasi San Saba falut. Amint benne találsz, más játékosokkal találkozol, akik szeretnek itt lógni. Velük ülhet a bárban, sétálhat a környéken, megoldhat egyszerű rejtvényeket vagy vásárolhat néhány, a további áthaladáshoz hasznos tárgyat. A térkép mentén végezze el a feladatokat az aktuális szinten. Ez olyan játékra emlékeztet, ahol a kockák vannak dobva, hogy a megfelelő számú lépést megtehessék.

Mivel a világ minden tájáról érkeznek játékosok, a társaság itt mindig nemzetközi, bár nincs orosz nyelvű menedzsment. De ez nem játszik szerepet, mert a csevegésben kommunikálhat a szokásos nyelvén, és a menü könnyen megszokható. Az iPlayer Governor of Poker 3 jellemzői:

    A játék nem csak számítógépen, hanem táblagépen és mobiltelefonon is kapható;
  • 6 típusú póker bemutatva;
  • Bejelentkezhet a Facebookon és más közösségi hálózatokon keresztül;
  • Válassza ki az ellenfeleit a játékhoz;
  • Win trófeák;
  • Kommunikáció más játékosokkal.

A szórakozás célja, hogy sok pénzt keressen a kártyaasztalnál, és tegyen ajánlatot kedvesének. Fel kell fedeznie a hatalmas területet és küzdenie kell a Texas kormányzójával. A fő történet maga a póker marad, de rajta van még mit tenni. Gyakorlatilag nem kell semmilyen beállítást végeznie, csak be kell jelentkeznie, létrehoznia kell egy karaktert és játszani. Ingyenesen elérhető, és ez egy további jelentős plusz a többi előnyhöz.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more