Könyvjelzők

Június utazása: Rejtett tárgyak

Alternatív nevek:

Június utazása: Rejtett tárgyak Rejtett tárgy kirakós játék és még sok más. Hagyományosan az ilyen szórakoztatáshoz kiváló grafika van. A zene jól megválasztott, és tökéletesen megragadja a történések hangulatát.

A játékban minden tevékenység a múlt század húszas éveiben játszódik. Ezek az idők, amikor megjelennek a csillogás és az igazán elegáns dolgok.

A játéknak érdekes cselekménye van, nem csak tárgyak kereséséről szól. Valójában egy detektívtörténet szereplője leszel, gyönyörű illusztrációkkal és váratlan felfedezésekkel.

  • Bútorozza be kastélyát
  • Bűncselekmények nyomozása
  • Vizsgálja meg a helyszíneket a nyomokért

Ezeket a dolgokat kell tenned, ha úgy döntesz, hogy játszol ezzel a játékkal.

Úgy tűnhet, hogy a játék rendkívül egyszerű, de nem az. Nagyon figyelmes embernek kell lennie ahhoz, hogy rejtett nyomokat fedezzen fel, amelyeknek köszönhetően a legösszetettebb bűncselekményeket is megfejtheti. Egyes rejtvények kifejtése hosszú ideig tart.

Hogy ne unatkozzon, rendezze be luxusotthonát. Töltsd meg az akkori idők fényűző, elbűvölő dolgaival. Válassza ki a bútorok és a belső tér stílusát.

Ha belefárad a házimunkába, átválthat a kertre és a dekorációra a helyszínen. Tedd még szebbé ezt a helyet.

A June's Journey: Hidden Objects játékkal soha nem fogsz unatkozni, akárcsak a jól megírt detektívtörténeteket. Mintha egy ilyen könyv lapjára lépne.

Sok történet vár rád, amelyekben egy bájos June Parker álarcában leszel résztvevő.

Minden hely, ahol meglátogatsz, nagyon szép, örök nyár uralkodik a játékban. A játék látogatása utáni legborúsabb napon is garantált a jó hangulat.

Sok játékkal ellentétben ebben a játékban nem vesztegeti az idejét, mint amilyennek látszik. Edezze vizuális memóriáját és koncentrációját azáltal, hogy rendszeres látogatást tesz ebben a csodálatos világban.

A játékban helye van a romantikának, figyeld, hogyan alakul a karakterek kapcsolata, mintha egy érdekes sorozatot néznél. Minden alkalommal várj egy új epizódot, hogy megtudd, hová vezeti a történet a főszereplőt és a történet többi résztvevőjét.

Csevegés más játékosokkal szerte a világon, és hozzon létre saját detektívklubot, ahol cseveghet barátaival.

A játékot gyakran frissítik. A fejlesztők folyamatosan új évszakokat adnak hozzá még bonyolultabb rejtvényekkel és cselekményfordulatokkal.

Napi és heti jutalmakat kaphat, ha elfelejtette meglátogatni a játékot.

A játékon belüli boltban lehetőséged van további tartalmakat, dekorációkat és bónuszokat vásárolni pénzért, amelyek megkönnyítik a pályák teljesítését. Ezenkívül vásárláskor kifejezheti a köszönetét a fejlesztőknek az idejükért.

Június utazása: Rejtett tárgyak ingyenes letöltése Androidra az oldalon található linkre kattintva megkapja a lehetőséget.

Telepítse a játékot most! Rejtélyek és rejtélyek százai várnak rád, hogy megoldd őket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more