Könyvjelzők

Jungle háborúk

Alternatív nevek: Jungle háborúk

Jungle Wars - többnyire a játékfejlesztők inkább a jövőbeli háborúkban szeretnék mozgatni a játékosokat valahol a jövőben, vagy fordítva. És mindenki elfelejti, hogy milyen nehéz a dzsungelben élő emberek élete. Itt is állandó küzdelem van a területért és a hasznos erőforrások új betéteinek fejlesztéséért. A Jungle Wars 2014 projekt az ősi törzs egyik képviselőjévé teszi Önt, és képes lesz arra, hogy megtapasztalhassa az élet minden nehézségét a civilizációtól távol a saját bőrén.

Regisztrálás a projektben

Ez egy nagyszerű, modern online projekt. A játék teszteléséhez nem kell semmilyen programot telepíteni. A Jungle Wars regisztrációjának egyetlen feltétele, amely után azonnal megismerkedhet a játékkal. Az oldal angol nyelvű kezelőfelülete nem zavarhatja meg, hogy mindenki intuitív szinten érthető.

 1. A regisztrációs űrlap első sorában (amely egyébként közvetlenül a főoldalon található) írja be a bejelentkezését.
 2. A második sor a jelszó számára van fenntartva.
 3. A regisztráció befejezésekor adja meg saját e-mail címének címét.

Ha a Jungle Wars-on szeretné regisztrálni az interneten, még egyszerűbbé teheti, ha bejelentkezik a projektbe a Facebook-fiók adatai segítségével.

Bázisok a játékmenethez

Hosszú időre találgatás és nem kell csodálkoznod. A játék megérti az érthető képzést. A dicsőséges őshonos Amberből megtudhatja, hogy a földjeit nemrégiben óriás pókok támadták meg. A szörnyek teljesen elpusztítják a falut, és természetesen az egyetlen lesz, aki ellenáll a szörnyeknek.

A Jungle Wars játék lehetővé teszi, hogy olyan épületeket építsen, amelyek segítenek a védelemben és a fejlesztésben:

  A
 1. Totem egy olyan struktúra, amely a faluban lesz a szív. Ez az épület sok lehetőséget nyit meg, és sok hasznos épület felépítését teszi lehetővé.
 2. A mana bölcsen köthető, speciális mana-tárolásra van szükség.
 3. Ne felejtsd el a gazdaságokat. A Jungle Wars gazdaságok nélkül játszani fog nehéz lesz - itt van az étel, amely a hadsereg fenntartásához szükséges. Ezenkívül a termékek különböző hasznos dolgokra cserélhetők.
 4. A faluban található oltár nem lesz felesleges. Itt van a mana. Segítségével a szokásos játékobjektum jelentősen javítható.
 5. És természetesen ne hagyja figyelmen kívül a védelmi struktúrákat: megfigyelőtornyokat, csapdákat, tornyokat.

Az utóbbi építésével, a játék elkezdődik az Ön számára.

A

V Jungle Wars viszonylag könnyen játszható. Három fő feladata van:

 1. Város megépítése és meglévő épületek fejlesztése.
 2. Harcolj a szomszédos törzsekkel és védd meg a földeket.
 3. Gyűjtsük össze az alapvető erőforrásokat.

Minden játékforrások

Az összes karakter 10000 értéket a következő jellemzők szerint határozzuk meg:

 • díj,
 • épület,
 • érme,
 • ;
 • man;
 • idő gyorsulás.

A Jungle Wars online e forrásait valódi pénz befektetése nélkül lehet megszerezni. Valami, amit a feladatok elvégzéséhez kaphat (az új tényleges küldetések folyamatosan jelennek meg, a bal oldali panelen tanulmányozhatja őket). Néhány erőforrás visszaállítható. A legtöbbet magad összeállíthatod és készítheted.

The játék is rendelkezik azzal a képességgel, hogy hasznos forrásokat oszthat meg barátaink között. Például, minél több játék barátja van, annál gyorsabban juthat el egy nap alatt. És az új regisztrált barátok számára szerény pénzbeli jutalmat kaphat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more