Könyvjelzők

A Gyűrűk Ura: Rise to War

Alternatív nevek:

Lord of the Rings: Rise to War egy stratégiai játék, amely a Gyűrűk Ura könyvsorozatán és filmadaptációin alapul. Mindenki, aki ismeri ezeket a műveket, sok baráttal találkozik itt.

Amikor elkezded játszani a Lord of the Rings: Rise to Wart, először választanod kell egy olyan frakciót, amelyből összesen hat van a játékban.

  • Lothlorien
  • Erebor
  • Rohan
  • Gondor
  • Isengard
  • Mordor

Minden frakció nagyjából egyenlő képességekkel, a játék egyensúlya rendben van. Válassza ki azt a frakciót, amelyik a legjobban tetszik.

Ezután még egy kis időt kell szánnod a gyűrű tetszés szerinti megtervezésére.

Ezután kezdődik maga a játék. Taníts meg minden bölcsességet, nem leszel más, mint maga Gandalf.

A fejlesztők által neked adott kastélynak nincs sok épülete. Kezdetben ezek megépítése és javítása szinte azonnali, de a szint emelkedésével ez sok órát vesz igénybe. Saját szemével láthatja majd, hogyan változik meg a kastélya, és egy lepusztult helyőrségből igazi erőddé válik.

A játék a Gyűrűk Urától származó összes fajt tartalmazza: hobbitokat, embereket, törpéket és elfek.

Parancsnokot kell felvenned a hadseregek vezetésére. Ezeknek a karaktereknek eltérő toborzási költségei lehetnek. Néhányat könnyű felvenni, másokat pedig nagyon nehéz lesz megszerezni, még maga Gandalf is köztük van. A parancsnokok mindegyike fejleszthet és sajátíthat el új készségeket, ehhez rendszeresen részt kell vennie a csatákban és le kell győznie az ellenséget. A rendelkezésre álló készségek közé tartozik a gyógyítás, a katonái tulajdonságainak javítása és még sok más.

hadsereg bérelhető a kastélyban. Minden hadsereg erősebb lesz, ahogy tapasztalatot szerzel.

A játékban a csaták automatikusan zajlanak, a csata kimenetelét valahogy nem tudod befolyásolni, mindent a számok és a harci erő döntenek el.

A kastély körüli terület meghódítható a rajtuk állomásozó ellenséges hadseregek elpusztításával. Az ilyen elfogáshoz szükséges hadsereg ereje az adott területtől függ. Néhányat könnyű elfogni, míg mások nagyon erős hadsereget igényelnek.

Ha akarod, megtámadhatod a szomszédokat a frakcióban, bár ez nem túl jó, de ha úgy döntesz, hogy gazember leszel, senki sem állít meg.

Szórakozhatsz a történetkampány passzusán, amely teljesen megismétli a könyvek és filmek tartalmát.

Vannak úgynevezett évszakok a játékban, ahol különféle feladatok állnak a rendelkezésedre, és a szezon legvégén meg kell ragadnod az egyik fővárost a térképen. Siker esetén egy gyűrűt és nagy mennyiségű forrást kap.

Lehetőség van klánokban együttműködni más játékosokkal. Ez nagyban leegyszerűsíti a fejlesztést. Emellett elérhetővé válik a klánbolt és a lehetőség, hogy részt vegyenek a főhadiszállás fellegvárának építésében.

Valódi pénzt a játékban nem kell elkölteni, teljesen meg lehet csinálni nélküle is, de ha meg akarod köszönni a fejlesztőknek, vásárolhatsz a játékban.

Töltse le ingyen a

Lord of the Rings: Rise to War-t Androidra a linkre kattintva.

Ne vesztegesd az időt, a fantáziavilág vár rád! Csak te döntöd el, hogy gazember leszel, vagy harcolsz a gonosszal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more