Könyvjelzők

Moonstars

Alternatív nevek: Avior ég

Farm Games azonnal sikerült szegélyezni a játékosok figyelmét a világ minden tájáról. Interaktív, dinamikus és lenyűgöző, komolyan és hosszú ideig húzódnak. A MoonStars játék nem teljesen normális, ezért vonzza a figyelmet. A „farm” műfajában készül, de némileg eltér a hagyományos projektektől. Az a tény, hogy a játékban kölcsönhatásba kell lépnie a legtöbb igazi idegennel!

Registrációs folyamat a projektben

Minden holdjátékod a böngészőben történik. Így nem lesz szükség további ügyfélprogramok keresésére, letöltésére és telepítésére. A projekt csak egy előfeltételt nyújt Önnek, amely nélkül nem kezdheti el a MoonStars regisztrációját. Az orosz interfész a regisztrációs folyamatot teljesen egyszerűvé és érthetővé teszi. Az Ön feladata a regisztrációs űrlap kitöltése a főoldalon.

 • Az első sorban meg kell írni az aktuális postafiók címét.
 • A második mező egy egyedi és biztonságos jelszó.
 • A regisztráció sikeres befejezéséhez az utolsó üres sorban rögzítse a játék bejelentkezését.

Ha a fentiek mindegyikének a lehetősége nem felel meg az Önnek, akkor a legkisebb ellenállású utat, és egyszerűen jelentkezzen be a játékba a Facebook fiókjával. És ha ezt megelőzően legalább egy projektet kellett kezelnie a Plinga Play portálról, akkor a korábban regisztrált adatok felhasználhatók a MoonStars személyes fiókjába (az Avior Heaven).

Bázis Games

A

Project jóindulatú és nagyon hozzáférhető képzési kurzusokkal találkozik. Az aranyos idegenek naprakészek lesznek, megtanulják, hogyan kell megfelelően használni az összes alapvető vezérlést. Meg fogod tanulni az új barátaidtól, hogy lerombolták ezt az ismeretlen bolygót, és mivel a hajó rosszul megsérült, hamarosan nem fog hazatérni. Nincs mit tennie - egy ideiglenes tábort kell létrehoznod magadnak.

Nagyon nehéz önmagát játszani MoonStars-szal, ezért el kell kezdeni egy asszisztens csapat felvételével. A Techno gyár új asszisztensei tökéletesen jól illeszkednek. A munkatársakkal együtt egy kicsit törölnie kell a területet, rendeznie kell a meglévő épületeket, új épületeket kell kiépítenie.

Ha nem unatkozik, a játék rendszeresen új érdekes feladatokat ad. Minden küldetés úgy van kiválasztva, hogy a MoonStars online fejlesztése kiegyensúlyozott és tervezett legyen. Minden hűségesen teljesített misszió számára garantáltan jutalmazni fog. És mindent, ami a küldetések teljesítéséhez szükséges, a boltban lehet megvásárolni. Minden termék több kategóriába sorolható:

 • új (itt összegyűjti az összes új elemet - a termékpalettát rendszeresen frissítik);
 • épület,
 • produkció;
 • decor;
 • forrás,
 • fontos.

Main Funkciók és erőforrások

Game Heaven Avior teljesen ingyenes. Bár virtuális valuta és bizonyos források nélkül eléggé nehéz kezelni. A főbb erőforrások, jellemzők és monetáris egységek, amelyeken túlmenően meg kell figyelniük, így néz ki:

 1. Az aranyérmék a fő pénznem. Számukra a legtöbb áru megvásárolható a boltból.
 2. Kristályok értékesebb pénznem. Szükségük van az építési folyamat felgyorsítására és egyedi tárgyak megvásárlására.
 3. Lehetetlen játszani MoonStars iPlayert intelligens techno robotokkal.
 4. A tapasztalatok pontjaitól függ a fejlődés sebessége.
 5. Éter-létfontosságú energia. Enélkül a játék nem tehet semmilyen lépést.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more