Könyvjelzők

Pókervilág

Alternatív nevek:
A

Poker World a pókernek szentelt játék, mivel a név alapján könnyen érthető. A játék színes grafikával rendelkezik, a játékasztal meglehetősen karikatúraszerűnek tűnik, de az ellenfelek avatárjai meglehetősen valósághűen vannak megrajzolva. Gondoskodtak a hangosításról is, nem tolakodó, jól megszólalnak a riválisok. A játék bárhol játszható, mivel nem igényel internetkapcsolatot.

Hagyományosan a szerencsejátékoknál, mielőtt a Poker Worldben játszana, adja meg életkorát, majd adja meg a nevét, és máris elkezdhet játszani. Elkezdi meghódítani a póker világát az Egyesült Államokból

A játék során

lesz
  • Bajnokságon való részvétel a világ több mint 60 városában, minden kontinensen.
  • Több mint 30 óra játékidő az összes rivális legyőzéséhez.
  • A világ tíz legjobb játékosának legyőzése a Texas Hold'emben.

Amint a fenti rövid listából is látható, elég sok a tennivaló. A feladat nemcsak az összes rivális legyőzésében rejlik. Luxusautókat, ingatlanokat, drága órákat, ékszereket, dizájnerruhákat, jachtokat és egyéb luxuscikkeket kell vásárolnia, hogy elnyerje a zárt versenyeken való részvételhez szükséges hírnevet, és kellően tekintélyesnek tűnjön. Természetesen mindezek megvásárlásához pénzt kell nyerni. Minden egyszerűnek hangzik, de valójában elvesztése esetén a játék során megválhat a pénztől. De emiatt nem kell aggódnia, meg fog térülni.

A szponzorok érdeklődésének felkeltéséhez nyerned is kell, hiszen a versenyeken való részvétel nevezési díjai drágák, ezeket egyedül nem tudod elsajátítani.

Az ellenfelek a játékban nagyon különböző szintűek és különböző játékstílusúak lehetnek, és különböző-jük is van, akárcsak a valódi emberek. Végső soron a világ legerősebb játékosaival kell megküzdened.

Az ellenfelek érzelmeit különféle helyzetekben alaposan meg kell figyelni, ez segít meghatározni, hogy az ellenfelek mikor idegesek, és megmondják, milyen lapjaik vannak jelenleg.

Elég pontosan betartotta a póker összes feltételét és szabályát. A játék tökéletes arra, hogy megismerkedjünk ezzel a világszerte népszerű hobbival. Az ellenfelek az AI, nem kockáztatja, hogy valódi pénzt veszítsen, ha veszít.

A fejlesztők gondoskodtak és biztosítottak kezdőtőkét, hogy legyen mit kezdeni. 20 000 zseton segít abban, hogy már az első játékban komoly játékossá váljon, de próbálja meg ne szórja szét a zsetonjait a tétjei között. Ha nem megy túl jól, napi bónuszként több zsetont is kaphat. Promóciós videók megtekintéséért jutalmakat is szerezhet.

A

Poker World ingyenesen letölthető Androidon innen, miután az oldalon található linkre kattintott.

Ha arról álmodoztál, hogy megismerkedj a póker világával, ez a játék a legjobb lehetőség, hogy megtedd, és ne veszíts pénzt tanulás közben! Bárhol játszhatsz, még internet nélkül is! Ne várjon, merüljön el a Texas Hold'em világában most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more