Könyvjelzők

Újjászületett online

Alternatív nevek: Reborn Online

Game Reborn - az Asgard

világának új fantázia

Minél változatosabb a játékterület, annál gyorsabban rögzíti a figyelmet és a késedelmet. A Reborn kliens játék minden csodájával és szépségével megnyitja Asgard világát. Sok csatát fog meglátogatni, és nem fog kevesebb feladatot elvégezni, megtanulni, hogyan kell irányítani a mágiát, harcolni egy kalapáccsal és lőni egy íjat. Fancy állatok és elfek kísérik Önt, ismételten erősítve képességeit és irányítja a mozgásokat.

Megállíthat egy olyan játékot, amely megfelel a tapasztalt játékos szigorú kritériumainak, hiszen a Reborn játék megkezdése után nem akarja elhagyni színes képeit és részeit karizmatikus karakterekkel.

. Találkozunk a hősökkel és asszisztenseikkel

Az egy kliens játék, le kell töltenie a Reborn-ot, és csak akkor indulhat el a fantasy országon keresztül, fedeznie kell a lakosságát és lehetőségeit. A meglepetés nem olyan karakterosztály, amely az ilyen játéktermékek klasszikusává vált.

  • A lövő hosszú távú harcos. Biztonságos távolságból az ellenségeket nyilakkal kezeli, ami segíti szövetségeseit, akik megoldják a problémát az élvonalban. Az íjával ügyesen megbirkózva gyakran pozitív hatással van a csata eredményére. A jellemzők jellemzői közé tartozik: a támadás a távolban, az immobilizáció, az elkerülés.
  • Az
  • Warriors saját erejére támaszkodik, és ezért jól fejlett. Nem ismeri a félelmet, és ő egy megbízható szövetséges, aki az első, aki a csatába rohan. Ezek a tulajdonságok jellemzik őt: közelharci támadás, gyorsulás, erős védelem.
  • Az
  • Mag az elemek kezelésére specializálódott, parancsokat ad a természeti jelenségeknek, teleportál az űrbe, és távolról károsítja az ellenséget. Mivel nem az izmokat képezi, hanem az elme, az ellenséggel való fizikai kapcsolat ellenjavallt, hogy gyorsan meghaljon. De ő nem egyenlő a varázslatban. Jellemzői: bűbájos támadás távolságból, teleportáció, rövid távú sérülékenység.
  • Bard nemcsak zenét játszik - dallamai gyógyíthatják a sebeket, sőt újjáélesztik az elesett katonákat. Ha más akkordokat vesz fel, az ellenség holtan esik. A különleges tulajdonságok a következők: gyógyulás, feltámadás, megerősítő képesség.

Meg kell jegyezni, hogy a hős kiválasztása legkorábban az iPlayer Reborn 20. szintjén fog megnyílni. Ez az előnyöknek tulajdonítható, mert addig a pontig a játékos különféle képeken próbálkozni fog, a líraságban, a kalapácsgal hullámzik, gyakorolja a varázslatokat, és amikor megérti, milyen szerepe van közelebb hozzá, tájékozott döntést hoz.

Nevezze el a karakterét, és adjon neki egy egyedi megjelenést, öltözködve öltönyben, kiválasztva a hajszínt, a hajstílusot és az arc típusát. Fokozatosan megváltoztathatja a megjelenést. A ruházat nem annyira esztétikai jellegű, mint praktikus. A kesztyűk, páncélok, sisakok, nadrágok, cipők és esőkabátok erősítik a harcosok készségeit, erősebbé teszik őket.

A karaktereket elf nélkülözhetetlen segítők kísérik. Két típusba sorolhatók: fizikai és mágikus. Az első súgó és varázslók, a második - nyilak és harcosok. Az elfeknek is folyamatosan fejlődniük kell annak érdekében, hogy jobban megbirkózzanak a rájuk ruházott feladatokkal: a támadás és a védelem befolyásolása, mozgás, egészség felhalmozása és a mana pontok növelése.

játékfeladat

Tudás, fegyverek és elfek fegyveres, kalandra kereshet. A játékban az újjászületett gyakorlat legyőzi a szörnyeket, vagy menjen a Guild Arena-ba és harcoljon más játékosokkal. Minden helyszínen, legfeljebb három különböző szintű dungeon, és egy széleskörű testreszabott, ékszerész, bányász vagy más szakma elsajátítására törekszik, és akkor nem fogják megtagadni a kívánt személyt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more