Könyvjelzők

Resident Evil 6

Alternatív nevek: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - a számítógépes játék a műfaj a harmadik személyű shooter. Game Resident Evil 6 üdvözöl minden rajongó a fantázia világában horror. Játék a fejlesztők, a cég Capcom, tedd maximális erőfeszítéseket, hogy javítsa a korábbi részek. Azonban, amely szerint nem a rajongók, a kilencedik része a játék nem sokat javult. Előtted, amíg az utolsó sorozat a bosszú óriási úgynevezett sorozat Resident Evil. Akkor is, ha nem ismeri az előző sorozatban, ez semmi, mivel minden egyes új rész a történet elölről kezdődik.

Természetesen, mielőtt elkezd játszani, kívánatos, hogy olvassa el a felülvizsgálatot a játékot, és nézd Resident Evil 6, a videókat az interneten. Ez nagyban megkönnyíti a folyamatot a játék. És akkor az oldalon, és a játék Resident Evil 6 download.

Játék Resident Evil 6 a fejlesztés a fiktív események Amerikában. De a dolgok haladnak az egész világon.

A játék indítása Resident Evil 6 játszhat amint válassza a történet, amely indul a játék. Itt van egy négy történet kampány hárman párban főszereplő, és egy

• Leon és Helena,

• Chris és Pierce,

• Jake és Sherry,

• Ada Wong.

Leon és Helena - titkosszolgálati ügynök Leon Kennedy és társa Helen Harper. Ha nem akarsz játszani az új fejlesztéseket az új trendek. Itt rendezett, mindig hallgatni a susogó jön állandóan forgatás néhány golyó a klip.

Pearce és Chris - Chris Redfield jellege és az ő asszisztense Pierce Nivens. Van egy csomó lövöldözés, robbanások és csaták hatalmas szörnyek.

Jake és Sherry - fia, a fő antagonista Albert Wesker, a katonák - a zsoldos katonák és titkosszolgálati Sherry Birkin. A katonai, ezek gyenge képest az első kettő. Nem lesz mindig a távon.

Ada Wong - a klasszikus változat. Résztvevő egy nagyobb folyamat megszüntetésére szörnyek és mutánsok. Sok a rejtvények és hatásainak adrenalin.

In-Game Resident Evil 6 fegyver mutatja be nagy mennyiségben. Elég berendezés egy tisztességes kilátás nyílik a csatában.

A játék telek elég lenyűgöző. Események bontakoznak ki 2012-ben és 2013-ban. Körülbelül az oka az elnök azon szándékát, hogy feltárja a titkos amerikai események 1998. Öld meg, és ennek alapján az első történet a játék van kötve. Íme a négy sort szorosan összefonódik.

Ami a kezét szörnyek ebben a részben, hogy megkapta a lehetőséget.

Játék Resident Evil 6 valóban van jobb grafika, jó ábrázolása a karakter a játékban. És ami a legfontosabb, kiváló ábrázolása zombik és egyéb mutáns szörnyek. Ideális előfeszítő rémisztő helyzetet. Egy jó választás a hang tökéletesen teljessé az összképet a játék Resident Evil 6. Úgy tűnik, hogy megérkezik a valós események történik veled.

Siess gyorsabb letöltés Resident Evil 6, és folytassa, hogy megnyerjük a játékot, és hogy a lehető legjobb eredményt győzelmet.

Sok szerencsét játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more