Könyvjelzők

Királyi történet

Alternatív nevek: Királyi emelet

Amikor megjelent az első farm játék, valódi forradalom történt a játék világában. Azóta sok idő telt el, és a gazdaságok továbbra is népszerűek. Az új projektek rendszeresen megjelennek. Az egyik legsikeresebb példa a különböző korosztályokra tervezett Royal Story játék. Amikor bejutsz a projektbe, megpróbálsz egy olyan képet próbálni, ami nem teljesen szokásos a gazdaságok számára. De először először!

Registrálás a játék

-ben

The Royal Story - böngésző projekt. Ezért azonnal játszhat, anélkül, hogy időt veszítene a további ügyfélprogramok letöltésére és telepítésére. Az egyetlen dolog, amit el kell szüntetni a Royal Story regisztrációjában a játék kezdete előtt. A játékfelület az orosz nyelvű felhasználók számára lett kialakítva, így nem lehetnek problémák a regisztrációs folyamatban. A regisztrációs űrlap a játék főoldalán található.

 1. Az első szabad mezőben írja le az e-mail címét.
 2. Gondolj és adj meg egy jelszót a személyes fiókod eléréséhez.
 3. Az utolsó üres sor a játék neve.

Ha szeretné, akkor sokkal gyorsabban léphet be a játékba ahelyett, hogy regisztrálna, ha bejelentkezik a Facebook-fiókjával.

játékjellemzők

Jelenleg elkezdi játszani a Royal Story-t a karaktered képének megválasztásával. A választás kicsi - lehet herceg vagy hercegnő. A projekt útmutatója a dicsőséges Max. Elmondja Önt a játék alapelveiről, és segít kezelni a vezetés minden árnyalatait. Az új karmestőről kiderül, hogy túl sok időt töltött a varázslat alatt. Tehát most, felébredve, rendőrséget kell tennie a királyságban.

As a legtöbb hasonló projektben, a Royal Story online-nál foglalkoznia kell a saját föld fejlesztésével. Most a földmérete minimális, és az épületek száma korlátozott. A játék során új területeket fedezhet fel és foglalhat el, új lakóépületeket, gyárakat építhet, kerteket és gyümölcsösöket szervezhet.

Vásároljon mindent, ami a fejlesztéshez szükséges a boltban. Minden termék több kategóriába sorolható:

 • zöldség és gyümölcs,
 • állati és ipari termék;
 • épület,
 • fogyóeszköz;
 • lakberendezési tárgy; 10.000 növény.

V minden kategória - több alkategória, így van választása és elég nagy.

Minden játékforrások

Del a Royal Story-on online lesz egy csomó. A hősednek felelősségteljesen kell kezelnie a gazdaságot: a növényeket ültetjük, gondoskodunk róla, és időben összegyűjtjük, takarmányozzuk az állatokat, tisztítsuk meg a területet és építsünk új épületeket. Tekintsük azt a tényt, hogy minden művelet egy energiapontot hoz. Ez az erőforrás az idő múlásával helyreáll, és javasoljuk, hogy helyes prioritást adjon. Azok a főbb mutatók, amelyeket a játék folyamán figyelembe kell venni, a következők:

 1. Aranyérmék - a fő játék pénzneme.
 2. Rubin - egy másik pénznem. Jobb dolgokat vásárolhatnak.
 3. A szív a legértékesebb pénznem. Számukra a játékboltban megvásárolhatja ezt az exkluzív terméket.
 4. Az energiaszint határozza meg, hogy hány műveletet hajthat végre most. A szint emelkedésével a megengedett energiapontok száma nő.
 5. Amikor Royal Story-t játszol, gondosan kövesse a tapasztalatokat. Minél többet gyűjtsön össze, annál hamarabb új szintre mozog.
 6. Az úgynevezett zárolási pontok határozzák meg az épületek fejlesztésének szintjét.

A játékban meglátogathatja a barátait, segíthet nekik, bónuszokat kaphat, és elfogadhatja a szomszédok segítségét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more