Könyvjelzők

A legenda születése

Alternatív nevek: Mythborne

Game születésének születése, ahol a pogány istenek életre kelnek

Kevés ember közömbös az ókori görög legendákkal, amelyek az olimpiai istenek életéről, hősi tetteikről, boldog ünnepeikről és szerelmi történeteikről szólnak. Ha hiszel a mesékben, akkor a földre mentek az emberekhez, de azóta sok évszázad eltelt. Ha mielőtt az emberek kegyelmet kérnének, most Zeusnak és cégének segítségre volt szüksége, és a Legends Születése böngészőjáték hősöket hív össze a közelgő csatákért az Olympusért.

A legmagasabb isteneket fenyegeti a titánok, akiket egyszer kárhoztatták a kegyességükre De börtönbe véve nem fogadják el a sorsot, és megtalálták az utat a felszabaduláshoz. Megnyitotta Pandora koporsóját, és a világon élő vadállatok, betegségek és katasztrófák kitörtek, ami megnyitotta az utat a titánoknak a felső világban. Kezdetben az istenek saját maguk próbáltak megbirkózni, de elkezdtek szenvedni a vereséget. Megijedtek az Olympus sorsáról, és sírást vetettek az embereknek, hogy segítsenek.

Miután elkezdtük játszani a Legendákat a születéskor, nem maradhat egyedül a gonosz arcán. Az olimpiaiok minden bizonnyal segítenek a tanácsadásban, a tudásban és a fegyverekben. Együtt felelősségteljes missziót fogsz végezni és a pokolba vezetni a gonosz titánokból.

Share osztályok

Kizárólag képzeljük el a nyílt terek szépségét, a legendás Olympus-hegy mesés tájaitól, csodálatos kertekkel és csodálatos palotákkal a másik világ komor szépségeiig, ahol a folyóvölgy helyett láva folyik, a síkságok nem hagyják abba a ragyogást. De még ebben a kényelmetlen helyen is van egy bizonyos varázsa.

Csodálkozva színes nézetekkel, ne felejtsük el, hogy fontos küldetés áll előttünk. Annak érdekében, hogy elpusztítsák az ókori agresszorokat, a Legend születése szükséges, majd a választani kívánt emberek választása:

 • Orakul
 • Mag
 • Paladin
 • Hunter
 • Duelist

. Minden karakterben vannak bizonyos képességek. Míg egyes harcosok mozgásba helyezték az izmokat, és gyengéden dolgoznak a karddal, apró morzsára aprították az ellenséget, mások lándzsákkal és nyilakkal dobták őket, vagy mágikus erőt adtak a természetnek. Mindenki megpróbálja a lehető legjobb lehetőségeket, amelyeket folyamatosan javítania kell.

Míg a hősök ereje a legalacsonyabb színpadon van, az ellenségek is megfelelnek ennek a szintnek, de veled együtt erősödnek és tapasztalataink vannak, és ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy jobb felszerelést és tapasztalatot szerezzen. És mivel nem lehet megbirkózni az ellenség hordájával, segítségre lesz szüksége, és megtalálhatja őket a kocsmában. Nem lesz vége azoknak, akik az Ön oldalán akarnak lenni, és mindenki hirdeti magát a személyes tehetségekről. Ön a fő, aki eldönti, hogy ki vegye fel a csapatot.

Átmeneti szint, gazdagabb választékot kapsz az egyenruhák, a fegyverek és a potenciális segítők kiválasztásában. Egyedi karaktereket is létrehozhat a berendezések és a készségek kombinálásával. Ha megpróbál, hozzon létre egy univerzális katonát, aki sikeresen küzd minden helyzetben.

A játék

hasznos tulajdonságai A Legend születésének

lehetősége valóban nagyon sok, és ez gyönyörű és multifunkcionális.

 • Kérem a különböző istenek leválásában. Például a híres Achilles.
 • Használja ki Zeusz, Hercules, Perseus, Párizs és Helena, Athén és mások gyönyörű istennőinek munkáját és tanácsát.
 • Kép egy három játékosot egy csapatcsatára.
 • A feladatok fokozatosan összetettebbé válnak.
 • Bright speciális hatások PvE és PvP csatákban.
 • A titánok megsemmisítésének fő feladata mellett a halászat zavarja.
 • Lehetséges, hogy annyira tetszik az egyik istennőnek, hogy feleségül veszi. És ha kiderül, hogy makacs, válhatsz.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more