Könyvjelzők

Solitaire Grand Harvest

Alternatív nevek:

Solitaire Grand Harvest Három csúcs pasziánsz kártyajáték. A játék gyönyörű rajzfilm stílusú grafikával, jó hangszínnel és zenével rendelkezik.

Ez egy farmgal kombinált kártyajáték, meglehetősen ritka kombináció. Ennek köszönhetően sokkal érdekesebb a pasziánsz játékokat megoldani.

Játszanod kell:

  • Kártyajátékok
  • A rád bízott gazdaság fejlesztése
  • Különféle növények termesztése a szántóföldeken és betakarítás
  • Háziállatok és baromfi tenyésztése és gondozása
  • Vegyen részt különféle termékek előállításában
  • Mezőgazdasági termékek kereskedelme

Ez egy rövid lista a rád váró dolgokról, most beszéljünk minderről részletesebben.

A pasziánsz-rejtvények megoldásával csillagokat szerezhet, amelyeket felhasználhat gazdaságának növelésére.

Sok pálya van a játékban, szóval ne aggódj, hogy elfogynak a csillagok, és még nem építetted fel álmaid farmját.

Minden új szinttel a rejtvények összetettsége nőni fog. Ráadásul a gazdaság fejlődésével az új épületek és a meglévő épületek fejlesztései drágábbak lesznek. Minél tovább játszol, annál több találékonyságot kell mutatnod ahhoz, hogy tovább léphess a játékban. De e nélkül unalmassá válna a játék, és hamar belefáradna a játékba.

A pasziánszjátékok megoldásához szükséges sztárok mellett lehetőséget kapsz drágaköveket, amelyek a játék prémium pénzneme, boostereket és ritka tárgyakat kereshetsz, amelyek hasznosak lesznek a háztartásodban.

Ne felejtsen el minden nap belenézni a játékba, és a fejlesztők napi és heti jutalommal fogják megköszönni.

Soha nem fog unatkozni a Solitaire Grand Harvest játékban, ha minden szakasz lejár, és a rejtvényt megoldja, gazdasága jobb lesz. Számos szántóföld és rajtuk termesztett növény lehetővé teszi a gazdaság számára, hogy még több haszonra tegyen szert, amelyet további fejlesztésekre fordíthat.

Alakítson virágzó üzletté egy lepusztult kis farmot néhány épülettel.

Csatlakoztassa közösségimédia-profiljait a játékban, hogy megoszthassa fejlődését barátaival, és jutalmat kapjon érte a fejlesztőktől.

Amellett, hogy idővel fejleszti a farmot, új játékmódokat nyithat meg, és még összetettebb és hosszabb pasziánsz játékokat is megoldhat.

A játéknak van egy játékon belüli boltja, ahol valódi pénzért vásárolhatja meg a játék belső valutáját, boostereket és egyéb értékeket. Nem szükséges valódi pénzért vásárolni, de ha tetszett a játék, akkor így köszönd meg a fejlesztők munkáját.

Az ünnepekre a játékban tematikus vetélkedők zajlanak értékes nyereményekkel, amelyek máskor nem nyerhetők meg.

A játék rendszeres frissítéseket kap, amelyekben új szinteket adnak hozzá, és új dekor elemek és termelőépületek jelennek meg a farmon, hogy még kényelmesebbé tegyék és növeljék a termelést.

Solitaire Grand Harvest letöltése ingyenesen Android-en lehetőséged van közvetlenül ezen az oldalon a linkre kattintva.

Kezdj el játszani most! Sok érdekes kártyarejtvényt és egy farmot találsz, amelynek bölcs és gondoskodó tulajdonosra van szüksége!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more