Könyvjelzők

A solaris dala

Alternatív nevek: A solaris dala

Solaris dala: nem minden nyugodt a Laputa Kingdom

-ben

A böngésző játék A Solaris dala elviszi a Laputa kontinensét, amely jól ismert az anime rajongóknak. Itt a mágia erejét irányítja, amelyet a technológia támogat. Ennek a területnek a történelme minden alkalommal és békés módon ismerte, és amikor démonok uralkodtak. De a rendnek köszönhetően nem jelentek meg Laputában ötven évig. Ez idő alatt a lakosoknak sikerült megszokniuk egy csendes életet, és a zöld mezőkön ismét egyszarvúak békésen legelnek. Azonban a gonosz erők ismét kijelentették magukat, és a lakosok egyre inkább elkezdték észrevenni a szörnyeket a mezőkön. Itt az ideje a bátor hősök felkérésére, akik nem félnek játszani a Solaris dalát, megsemmisítve a gazembereket.

Személyek, osztályok és háziállatok

Amikor a Solaris regisztrációja befejeződött, kezdje el felfedezni a beállítást. A mesebeli ország lakossága egy csodálatosabb kisbaba, nagy szemekkel, farokot, rövid szoknyát és bugyit, gyermek sapkát kilóg. Ugyanakkor a hím arcán egy vastag szakáll nőhet, és egy kislány damaszt kardot forgat. És ez a hadsereg készen áll a szörnyű démonok és a félelmetes szörnyek ellen.

Minden karakter hat csoportra oszlik:

  • A varázslók nem a legjobb harcosok a közelharciban, de nem szörnyűbbek a pszichológiai támadásoknál. A totemek és a varázslatok segítségével uralják az ellenséges egységeket, és ellenőrzik a helyszínen fennálló helyzetet.
  • A harcosok mesterségesen ütköznek kardjával, szemben az ellenséggel. Utánuk a többiek egy kis munka.
  • A lövészek távol tartják a frontvonalat, de hosszú pozíciókból hatékonyan büntetik az ellenség hadseregét, elindítva a nyilakat.
  • A vadászok nyomon követik az ellenfelet, mozognak a mezőn, és belépnek egy ellenséges egység hátsó részébe. Nagy sebességgel és magas megsemmisítési együtthatóval rendelkeznek.
  • Magi még mindig a mészárlás rajongói. Az ősi varázslatok felé fordítva ügyesen alkalmazzák őket az ellenség tömegpusztítására. De fizikailag annyira gyenge, hogy nem fognak ellenállni egy enyhe börtönnek.
  • Shamans megverte a tamburint és felszólította a szellemek segítségét, amikor az elvtársak sebeit meggyógyítják. Ezek pacifistáknak hívhatók, akik nem ölnek meg magukat, és imádkoznak a körülöttük lévő üdvösségért. Segítségükkel a szövetséges harcosok megőrzik az egészséget és átmeneti sérülékenységet szereznek.

A fantázia világában szokás, hogy különböző kedvtelésből tartott segédeket szerezzenek, és ez a termék nem kivétel. Itt megnövelheti saját vagy vadállatát, de az állatok mellett a játékosok, sárkányok, elfek, robotok és növények kísérik a játékosokat.

Kezdetben a háziállatok két államban vannak: csecsemők vagy vad. A csecsemőket folyamatosan javítani kell, a csatákban szerzett tapasztalatokat és tárgyak megszerzését. Egy asszisztenst különböző módon kaphat:

  • Győzd le a szörnyeteget a csatában, majd rágja őt
  • Kísérletek a petesejtek kutatása során a petesejt tojásának keresése
  • Vegyél egy tojást bizonyos teljesítményért, vagy vegyél részt a játék eseményeken
  • Tegye át a tiltott ősi utat, és vegye a sárkány tojását a főnök lélegzetlen testéből

Mit várunk a harcoktól

Fighters az iPlayer-ben A Solaris-i dalban lépésről lépésre lépnek fel, amikor minden egyes roham után az ellenfél válasza következik. Használhatja az "avtoboem" -t, de csak abban az esetben, ha az ellenség csak súlyos sérülést okozhat. Más esetekben a funkció 90% -os veszteséget garantál.

A legnehezebb harcolni a főnökökkel, és ahhoz, hogy legyőzzük őket, ideje kell ahhoz, hogy elég készségeket gyűjtsön, hogy ne csak visszahúzódjon, hanem erővel összetörje az ellenséget. De a győzelmet a fejlesztők jelzik, és tisztességes jutalmat kap.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more