Könyvjelzők

Úttörő tér 2

Alternatív nevek: Úttörő tér 2

Tér Úttörő 2 online - ezt a helyet a böngésző stratégia, ahol a harc a hatalomért a térben. A cél -, hogy hozzon létre egy legyőzhetetlen birodalmat a galaxisban, gyarmatosító kedvenc bolygó, fejlődő ipari komplexum bolygóközi vagy létre egy bevehetetlen előőrs.

Online játék Tér Úttörő 2 nem igényel a telepítés a játék kliens és a rendelkezésre álló minden modern böngésző. Minden, ami szükséges, hogy indítsa el a játékot, ez Register tér Úttörő 2..

A főoldalon van egy regisztrációs űrlapot, ahol megadhatja a módszer a regisztráció, két.

Először is, segítségével egy fiókot a Facebook vagy a Google, kattintson a megfelelő gombra és kövesse az utasításokat a regisztráció a játékban.

Ha nincs regisztrálj egy azonosítót a Facebook és a Google, akkor kell használni a második módszer, regisztrálj Looki-fiókot közvetlenül a helyszínen a játék: a regisztrációs területen adja meg a login (név), e-mail címét és jelszavát, majd fogadja el a megállapodást a játékszabályokat, és nyomja meg "Regisztráció". Bejegyzése a játék tér Úttörő 2. kész. Akkor kattintson a "Play! . "

Figyelem! Looki-regisztráció egy fiókot, akkor automatikusan hozzáférést biztosít az összes játék közösségéhez!

Fő célja a játékos, hogy megalkossa és fejlessze a Galaktikus Birodalom. E cél elérése érdekében szükséges lesz, hogy építeni több fontos épület, amely forrásokat biztosítanak építésére és fejlesztésére a birodalom.

Online játék tér Úttörő 2 háromféle erőforrás: fém, kristály és trícium.

Fém-és Kristályok van szükség annak érdekében, hogy képes legyen építeni egy épület, valamint a tanulmány a kutatások azonban bizonyos célokra szükséges lehet trícium is (ez is használható, mint egy üzemanyag a hajók).

Amellett, hogy ezeket a forrásokat, még mindig nanobots - egy fizetett erőforrás, amely csökkenti az idő az épületek építése, hajók és tagozatos tanulmányokat.

A játék egy értéket, mint az energia (ez jelzi a fennmaradó és a teljes energia mennyisége).

Tér Úttörő 2 online játék fejlesztését a Birodalom ilyen épületek

Metalloshahta, Kristalloshahta Szintetizátor és a trícium - ezek az épületek biztosítják a szükséges forrásokat az építési,

SES, GPP és szélturbinák - az épületek részt vesz a termelés a szükséges energia

Hajógyár - itt is, hogy új hajókat, ráadásul csökkenti a hajógyár építette őket,

Laboratórium - fogják tanulmányozni itt a különböző vizsgálatok, továbbá csökkenti az időt a laboratóriumi vizsgálat,

Építési Trust - ez az épület csökkenti az építőiparban az összes épület,

Kereskedelmi adatbázis - tudod, hogy a szakmák között, a játékosok és a bérleti Voyager,

Hőcserélő - itt lehet konvertálni szükségtelen katonai egységek a források és a bérleti díj, mint ahogy hőcserélő és Megautilizator;

Androidozavod - Hála neki, jelentősen csökkenti az építési más épületek, hajók és védelmi

University - neki köszönhetően kevesebb időt, hogy tanulmányozza a kutatás,

Prombaza - lehetővé teszi hozzá építkezéseken, el lehet végezni párhuzamosan építése bányák és az energiaellátás.

Játék tér Úttörő 2 online két szakirányok: Merchant és Warrior.

Ha szereted a harc, fenntartják a csatát, akkor jobb, ha választani - a harcos, és ha a prioritás kerül folytat béke küldetések, akkor jobb - Merchant.

További információkat a két szakma olvasható játék fórumokon.

A játék nyolc részből áll: Economy, hajók, szolgáltatás, Navy, rendszer, kereskedelem, és a többi játékos. Minden szekció saját menüt, ahol kiválaszthatja egy elemet egy adott játék probléma. Tehát, a játék tér Úttörő 2 online elég érdekes.

Felhívjuk figyelmét, hogy az első 14 nap a karakter lesz védeni a támadást, így kezdett játszani a játékot online tér Úttörő 2, azt javasoljuk, hogy használja azt elkapni fejlesszék bolygót.

Egy másik nagyon érdekes tulajdonsága ez a játék, ez Üdülési. Mivel a nyaralás, a flotta-és bolygók részben átalakul egy altere, amely nem teszi lehetővé a többi résztvevőt a játékban, sok szempontból, hogy megtámadják a birodalom. Sőt, az ünnepek alatt, bányák továbbra kivonat forrásokat (nem teljes kapacitással), hajók továbbra is megfeleljen és épületeket építeni.

Mint sok más játék, van lehetőség, ha azt szeretné, hogy csatlakozzon a szövetség, vagy létrehozhat saját. Ami szerint, vannak előnyei a játékban.

Általában, játék tér Úttörő 2 szórakoztató és izgalmas, hogy mindenkinek, aki szereti a helyet kaland.

Tér Úttörő 2 Online regisztráció mindenki számára nyílt, ezt a titokzatos világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more