Könyvjelzők

Csillag szellemek

Alternatív nevek: Csillag szellemek

Game Star szellemek: csaták a naprendszerben

Űrterület ad igazi parancsnokokat, és a Star Ghosts játék a híres Space Rangers nem hivatalos folytatásává vált. A fejlesztők maguk is bevallották, hogy termékeik alapjául a kirgiz köztársasági Kalinyingrádi szerzők munkáját vették igénybe. De azt kell mondanom, hogy a Star Ghosts sokkal érdekesebb. Az első percek óta ez a móka a cselekvések telítettségével szembesül, és az első küldetésbe kerül, ahol el kell pusztítania az ellenséges hajókat, és el kell jutnia a kapukhoz.

Térnyi tér élénknek tűnik - kis ingázók repülnek körül, és lenyűgöző hajókázók legyenek, az aszteroidák és a hasznos ásványok töredékei lassan lebegnek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kiválaszthassa őket - egyesek hasznosak lesznek az üzemanyag számára, mások újrahasznosításra kerülnek más igényekre.

A műveleteket az üzemeltetők elküldik az állomásról, figyelmeztetik a veszélyt, vagy jelzik a mozgás útját. És könnyebb a hajót kormányozni - kattintson az egérrel a nyíl által jelzett pontra, és valószínűleg a címre kerül.

A játékban három frakció van:

  • Avrora
  • Titan
  • Phoenix

A harcosaik számára mind az anya, mind az apa mindent megtesz, amire szükség van, és a megrendelések megkérdőjelezhetetlen végrehajtását követelik meg. Csak az űrhajók megjelenését és típusait tekintve különböznek. Tanulmányozza elveiket és nézeteiket, mielőtt kiválasztaná, melyik frakció csatlakozzon.

Big hajó nagy lehetőségek

A játék igazi meglepetését az jelenti, hogy a Star Ghosts-ban a regisztráció nem szükséges, mert a folyamat azonnal megkezdődik. És itt van egy kis transzfer pilótája, és az őrült szépség és a közelgő veszély miatt. Természetesen gyorsan át akarsz lépni egy lenyűgöző csatatérre, de ehhez párosodnod kell, meg kell takarítanod egy kis tapasztalatot és pénzt. Hogyan kell ezt csinálni? Csakúgy, mint más böngésző alapú játékokban:

  • Torgovat
  • Hajtsa végre az
  • feladatokat
  • A harci műveletekben való részvételre

Up abban a pillanatban, amikor leülsz egy meredek hajóra, a jelenlegi gondozás nem zavarja, mivel sok csatába kell menned. A páncél megerősítése, a motor frissítése, erős fegyverek telepítése és egy megbízható védőerő-mező, tágas csomagtér kialakítása. Ne dobja el a régi részeket, ha feleslegesen szüksége van rájuk, mindig eladhatja azokat a piacon.

Lehetetlen felsorolni a modernizáció összes aspektusát, mivel több mint százan vannak. Képzeld el, hány lehetőséget nyit meg a Star Ghosts az Ön számára - ez valóban kozmikus skála.

Will lőni, lőni

. A játék egyik jellemzője a képesség, hogy támadja a kezdőket is, ideges bomlásra. A fejlesztőktől messze nem engedik meg maguknak egy ilyen szabadságot, de van benne valami, például a saját ChSV-je.

Általában a Star szellemei semmiképpen sem állták meg a lövöldözés lehetőségét. Fáradt a szomszédokkal való lassú kapcsolatok? Mondd el neki háborút. A tömeges csaták összekapcsolásával és a főnökcsatákban, az éretlen játékosok vagy a tapasztaltakban való részvételben mérheti az erőt.

A csaták valós időben és olyan módban zajlanak, amelyet félig automatanak lehet nevezni. A hajó válaszol az ellenségre, amely tüzet jelentett a közelben, és az Ön feladata, hogy irányítsa a cselekedeteit, melyik eszközt választja, milyen töltőpatronokat használjon, és milyen készségeket használjon. Ez egy nagyon egyszerű módja a vezérlésnek, de egy egyedülálló taktikát használnak a tömegproblémák során.

Játékok és feladatok elvégzése, hasznos elemeket, jutalmakat és szórakozást kap, ami maga is értékes eszköz. Csak nagy győzelmeket és eredményeket kívánunk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more