Könyvjelzők

A bomlás állapota 2

Alternatív nevek: Dickey állam 2

Game State of Decay 2 válassza az életet!

A 2-es bomlás állama már régóta várt folytatása a jól ismert első résznek, amely nagyszámú rajongóval rendelkezik. Az új változatban a szerzők azt javasolják, hogy folytassák a kalandokat egy olyan világban, amely teljesen káoszba zuhant. A tudomány fejlődése az emberiséget az apokalipsziához vezetett, az emberek zombik lettek élet, érzések és korlátozások nélkül. Még azok is, akik még mindig szívüket verik, megszűntek a szokásos értelemben vett emberek, céljuk a túlélés, ezért nincsenek erkölcsi elvek és a törvények nem alkalmazandók. Minden körül forog az egyetlen cél, hogy ne legyen a halott halott.

Ahogy a fejlesztők ígéretet tesznek a játék 2-es állapotának lejátszására, a különböző eszközökről elérhető lesz, a Microsoft Windows 10 és Xbox One rendszeren is elérhető. Információ az új kisről, de bizalommal beszélhetünk a történet folytatásáról. A virtuális világ még veszélyesebbé válik, és nem lesz elég erőforrás ahhoz, hogy mindenki túlélje. Az ellenség nemcsak feltámadt holttestek, hanem túlélők is. Csak a valódi barátokra támaszkodhat, ennek a poszt-apokaliptikus világnak az őrült lakói még veszélyesebbek, mint a zombik, készek arra, hogy nyereség érdekében bármilyen trükköt, közérzetet és kegyetlenséget tegyenek, hogy elvegyék a szállítmányokat Olyan keményen.

Hirdesse ki a játékot, mint ügyfelet, annak érdekében, hogy a harc útját vezesse, szükség lesz a 2-es bajnokság letöltésére, majd ezt követően engedélyt kell adnia. Ezek után nem bonyolult eljárások után a játékosok előtt megnyílik egy baljós és szörnyű világ, amelyben minden embernek megvan a maga túlélési stratégiája.

jellemzői bomlás állapota 2.

A

játékfejlesztő nyitott virtuális világot ígér még többet, mint az előző részben, és ebben 16x16 kilométer volt. A grafikának is reálisan és erőteljes speciális effektekkel kell találnia a játékosokat. A választott stratégiától függően önállóan és a baráti társaságban is játszhat a 2. bajnoki államban. Minden karakternek megvan a saját személyes jellemzői:

  • Megjelenés:
  • Personality;
  • Készségek:
  • Tudás.

. Ezek egy része az első választásnál áll rendelkezésre, és néhány készséget kell szerezni, lépésről lépésre. Az innováció ebben a játékban az, hogy a hős személyes adatainak, mint például a szakma, a készségek és a karakter kiválasztása mellett hátrányokkal is jár. Így például egy hős hajlamos lehet alkoholizmusra, vagy akár drogfüggőre is, vagy csak nehéz helyzetben pánikba kerülhet.

A játékban

mód van két magányos út és egy négy karakterből álló közösség. A vállalat teljesen egyedülálló lesz, és ennek megfelelően a történelem megegyezik. Ahhoz, hogy a játékban mozoghasson, gondoskodnia kell a szükséges fegyverekről, gyógyszerekről, élelmiszerekről, vízről és természetesen egy jól megerősített bázisról, lehetőleg tetővel a fej és a biztonsági létesítmények felett. Ebben az univerzumban az erőforrások nagyon korlátozottak, az egyik területre való beágyazódás nem fog működni, ezért a szerzők széles körű kommunikációt építettek. Először is, a csapat könnyebb harcolni, másrészt más csapatokkal is lehet egyesülni, és harmadszor, az új földterületek megszerzése baráti szövetségeket és nagyon agresszív gondolkodásúakat találhat. Néhány esetben kölcsönösen előnyös megállapodást lehet kötni, és többletforrást eladni vagy vásárolni.

Csapatmunka nem korlátozódik a többjátékos mód kiválasztásával, amely négy karakterből álló szövetkezet, könnyen oszthatóak meg a közös célok elérése érdekében, például egy hátsó fedéllel, kettő pedig a megmaradt tároló kereséséhez, és a negyedik szerepet játszik az elvárások elvárásában.

A

Buy State of Decay 2 már 2017 júniusában is lehet, míg a fejlesztők nagyon szerényen megosztják az információkat, és a játékközösség veszteséges és gyanítja az új kiadásokat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more