Könyvjelzők

Travian királyságok

Alternatív nevek: Travian Királyság

A Travian Kingdoms böngészőjáték 2015 márciusában jelent meg. Az ősi időkbe fog vezetni, amikor a galériák és a rómaiak folyamatosan ellenségeskedtek, bizonyítva a fölényüket. De most a németek csatlakoztak hozzájuk. Miután felvette az egyik képviselőt, találkozhat a sűrű dolgokban, építve és fejlesztve a várost, csapatokat toborozva, szövetségeseket keresve és ellenségekkel küzdve.

A Travian Kingdoms lejátszásához csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükség. Miközben ismeri a PC-menedzsmentet, a fejlesztők egy olyan verziót készítenek, amely elérhető a mobiltelefonokon.

Mint minden stratégiában, számos különböző lépést kell tenni, figyelemmel a végeredményt befolyásoló részletekre.

A tervezett lehetőségekről és a lehetséges eseményekről

Először is, válassza ki a törzsét:

 • Germantsy
 • Gally
 • Rimlyane

Stav az emberek fején, erősnek kell lenned, így a szomszédok tiszteletben tartanak téged, és néhányan féltek. Eleinte egy kis falu, amely könnyen legyőzhető, de fokozatosan városgá alakul, majd erődített erődké. Biztonságos hadserege:

 • Fegyverek
 • Zhilem
 • Resursami

A szomszédos kapcsolatokra is figyelmet kell fordítani, és meg kell határoznia, hogy kinek közülük lesz az ellenfeled, és ki lesz szövetséges. Mivel minden települést valódi játékos irányít, Travian királyságok regisztrációját igényli.

A közeljövőben lévő törzsek lehetőségeinek feltárása, mielőtt háborút hirdetne rájuk. Fontos, hogy sikerül kifejlesztenie saját hadseregét, felszerelve azt a szükséges tapasztalatokkal és fegyverekkel a győzelem biztosításához. A csatákban az ásványi anyagokban gazdag új területeket fogsz megragadni; faanyag erdők; mezők, amelyek gabonát termelnek. A sikeres küldetések növelik a státuszt, és hamarosan király vagy császár lesz.

Csatában

megerősítést nyerünk

To ideális a kampány végrehajtásához, meg kell ismernie az egyes nemzetek jellemzőit és a csata árnyalatait.

 • Gally jobban védekezni, megvédeni álláspontjukat.
 • A német csapatok buzgalommal és sikeresen támadnak.
 • A római légió az arany középpont, amelyben mindkét lehetőség kiegyensúlyozott.
 • Egy idegen város ültetése közben a harcosok katapultákat használnak, és elpusztítják az ellenséget, megragadják a területet.
 • A szokásos raidon - rablással foglalkoznak.

A menedzser szerepének megválasztása a Travian Kingdoms iPlayer-ben szintén meghatározza a fejlesztés útját:

 • A kormányzó szorosan részt vesz a gazdaságban, de jól kell fizetnie.
 • A király sokszorozza a katonai hatalmat és foglalkozik a diplomáciai ügyekkel. A vállán a vállak gondoskodnak.

A Travian Kingdoms

külső attribútumai

Az első dolog, ami megkülönbözteti a Travian Kingdoms-ot más játékok között, az a képesség, hogy a karaktereiket kifelé alakítsák át, hagyományos megjelenést adva nekik a törzstől (Gaul, római vagy német). A ruhák és mindenféle orr, szem, száj, bajusz és frizurák segítségével nézd fenyegetőnek vagy jóindulatúnak.

A csapatok megtámadják agresszív kinézetét, de a védők nyugodtak maradnak. Az államok kontrasztos határai könnyen azonosíthatók, ha megnézzük a terület térképét. Az épületek a középkor szellemében gyönyörűebb épületekké változtatják a megjelenést.

A játékot a Travian univerzum kiegészítéseként adták ki, de külön verzióvá vált és sikeresen telt el a közönség elismeréséről. Megőrzi a jól megőrzött játékmenet képességeit, és a megjelenő új funkciók inkább a már korábban említett külső tulajdonságokkal foglalkoznak. Tehát játék, élvezze a történelmi történetet egy katonai-gazdasági elfogultsággal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more