Könyvjelzők

Three Kingdoms

Alternatív nevek: 3 Kingdom

Three Kingdoms Online - ingyenes multiplayer online szerepjáték játék, amely a agyszüleménye stúdió IT terület. Three Kingdoms Online játék nagyon hasonlít a jól ismert és már a szeretet minden játékos a böngésző-alapú szerepjáték játék Fight Club, de emellett a hasonlóság a játékban van néhány alapvető különbség, és egy pár újítást, amelyek átalakítják a játék szépen.

Vegyél részt a játékban Three Kingdoms nem kell sok idő, és nagyon egyszerű prodeduroy. Csak be kell írni a nevét a játék karakter, egy jelszót hozzáférést a játékot, és az e-mail címét. Az erre a címre fog küldeni egy e-mail értesítést arról, hogy a regisztrációs befejezte a Három Királyság. A játék maga egy böngésző, ez egyáltalán nem igényes vashemmu "hardware". Minden, amire szüksége van - minden számítógép internet-kapcsolat és egy böngésző.

Események a játék körül forog az örök harc a két nagy nemzet. A fénypontja a játék az, hogy nincs make a bitorlók és a védők, a negatív és pozitív karakterek. És ez a két faj küzd a jogot, hogy megtelepedni a szabad, nem foglalt terület, amely folyamatosan terjeszkedő erők ellenfelek. Three Kingdoms Online játék, amely az ideológia elfogadott elutasítása "fekete-fehér" az együttműködés itt minden játékos egyenlő, és lehet, hogy olyan sima, mint a nemes tetteket, és nem túl sok.

Egy másik érdekes tulajdonsága, hogy a játék Three Kingdoms Online eredetileg fogant, mint egy böngésző, büszkélkedhet egy könnyű játék, kliens, amely mindig letölthető közvetlenül a hivatalos honlapján a játék. Ez biztosítja, hogy abban az esetben, ha bármilyen probléma az Ön böngészőjében, mindig képesek belépni a játékot.

A csata rendszer a játék körökre osztott, mint mindig. Minden, ami az Arsenal a karakter a kezdetektől fogva - csak néhány dudorok és egy pár varázslatot, de mindegyik növeli a szintet a mágikus könyvet, és újra feltölti az állomány tudás növekedni fog, és a karakter többet harci technikákat. Valójában, ugyanúgy az a szekrény és az Arsenal. Elkezdesz alig vagy egyáltalán nem semmi, de a játék után eltöltött bizonyos idő, megvan a megfelelő mennyiségű játék berendezések és szilárd arzenál. És minden, amit tenned kell -, hogy elpusztítsa a két vérszomjas szörnyek. Játssz online játék Three Kingdoms feltétlenül mindenkinek a kedvére, mint harc a rajongók és ínyencek érdekes történeteket és titokzatos történeteket.

A Three Kingdoms játék lesz érdekes, hogy a rajongók a küldetést, csak azért, mert a játék egy igazi aranybánya, aki szereti, hogy végre játék feladatokat. Előny a sokszínűség és változás a komplexitás igen magas, így unatkozni biztosan nem kell. Valójában, amellett, hogy a katonai akció, akkor mindig tenni valamit a lélek. A kettő között a vad véres csaták elkezdheti gyűjtése és feldolgozása erőforrásokat zalevareniem vagy akár kovácsolás fegyvereket és lőszereket. Ha úgy dönt, a szakma egy aranyműves, nyugodtan támaszkodhat szilárd pribyi. Elvileg több egyszerű szakma, mint a halászat. Túllépve a város határain, akkor meg kell, hogy mindig egy fül akut, mert akkor biztosan várni, könyörtelen és borzalmas szörnyek, és elfogadja, hogy a terrorizmus elleni komoly ellenség a csalit, vagy vegye kereső - nem a legjobb ötlet. Játssz Three Kingdoms lesz sokkal érdekesebb, ha csatlakozik a többi elvtársak. A játéknak van egy nagyon érdekes mód - a vadászat. Így, hogy egy bizonyos területen a térképen, akkor kap, hogy minden jelenlévő rá szörnyek és ellenfelek közül maguk képesek. Ha nem akar harcolni, akkor mindig posobirat különböző összetevők az italokat és italokat.

Tehát, ha fáradt a monotónia a mindennapi élet az irodában, ha még mindig ég benne a vágy utazás és keressük a kaland, akkor ez a játék fogja szeretni, és lehetővé teszi, hogy úgy érzi, az öröm a játék. Regisztrálj, és bizonyítani, hogy megérdemli, hogy viselni a címet a legjobb!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more