Könyvjelzők

A parancs egysége

Alternatív nevek:

Az Unity of Command egy körökre osztott stratégiai játék, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika itt leegyszerűsített és vázlatos, de ez egyáltalán nem rontja el a játékot. A hangjáték jó, a zene hozzájárul a figyelem összpontosításához a játékmenethez.

A projekt létrehozásakor a fejlesztőket a társasjátékok ihlették. Íme egy játék, amely sok tekintetben hasonlít a népszerű Risk-hez.

A játék eseményei Kelet-Európában játszódnak a második világháború tetőpontján. Válaszd ki az egyik oldalt, és próbálj meg nyerni. A játék korai szakaszában történő tanulás nagyban növeli a siker esélyeit.

  • A hadviselő állam biztosítása az összes szükséges erőforrással
  • Alakíts fel egy erős sereget a csatatéren való versenyhez
  • Pusztítsd el az ellenséges csapatokat és harcolj a terület irányításáért

Ezek a fő feladatok, amelyekkel meg kell birkózni a Unity of Command játék során.

Bár első pillantásra egyszerűnek tűnik a játék, ne tévedjen, ez egy nagyszerű stratégiai játék, amely nem fog unatkozni. A játék addiktív, könnyen elragad, és elveszíti az időérzékét.

lépést hajtanak végre felváltva az ellenféllel. Nem kell sietned, minden lépést átgondolhatsz, mielőtt áthelyezed a seregeidet a játéktéren.

Próbálja kihasználni a terepet és a növényzetet, hogy növelje egységei győzelmi esélyeit. Egyes csapatok bónuszt kapnak, ha magasan vannak, vagy fordítva, ha az erdő elrejti őket. A katonai rakomány szállításához éppen ellenkezőleg, jobb, ha utak vannak. A játék logisztikája kiemelt figyelmet kap. A legjobb ellátással rendelkező hadsereg sokkal hatékonyabban harcol.

A szám is számít. Minél nagyobb részét irányítja a térképnek, annál könnyebb lesz új egységeket létrehozni, mivel az ellenőrzött városok további erőforrásokat biztosítanak. De nem szabad azonnal minden erőt a városra vetnie, amely körül az ellenség nagy erőkkel rendelkezik. Nézd meg a térképet, és gondold át, talán van egy irány, amiben könnyebb lesz előre haladni. De vannak olyan helyzetek, amikor a frontális támadást nem lehet elkerülni. Ilyen esetekben próbálj meg minél több egységet koncentrálni a harci zónában.

Az időjárás is nagyban befolyásolja a csata kimenetelét. Heves esőzések során a nehéz felszerelések nagyon sebezhetővé válnak a csökkent manőverezőképesség miatt. Az a terület, ahol egy egység mozoghat és támadhat, sárga színnel lesz kiemelve, miután kiválasztott egy egységet a térképen.

A tüzérség és a légi közlekedés rosszabbul működik ködben és felhős időben. Támadó vagy védekező akciókra való felkészüléskor vegye figyelembe a meteorológiai viszonyokat.

A tapasztalatszerzéssel a harcosaid egyre erősebbek lesznek, és idővel szintet léphetnek fel. Próbálj meg nem hiába áldozni egységeket, amelyek szintje hamarosan megemelkedhet. A magasabb szint több lehetőséget jelent a csatatéren.

Töltse le ingyen a

Unity of Command-ot PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot most, hogy teszteld képességeidet parancsnokként!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more