Könyvjelzők

vad szívek

Alternatív nevek:
A

Wild Hearts egy RPG játék, amelyet a számítógépén játszhat. A játék grafikája a legmagasabb szintű, de a képminőség nagymértékben függ a játékot futtató hardver teljesítményétől. A szinkronjáték jól sikerült, a zene kellemes keleties stílusban.

A játék az Azumi nevű világban játszódik. Ezek a vidékek rendkívül erős szörnylényeknek adnak otthont. Korábban nem voltak agresszívek, de történt valami, és ezeknek az óriásoknak a viselkedése megváltozott. Mivel ezek a lények veszélyessé váltak Azumi lakói számára, levadászták őket, és a te karaktered lesz az egyik hős, aki kiirtja a veszélyes szörnyeket.

A varázslatos világ lakói sokáig a legyőzhetetlen szörnyektől való félelemben éltek. De a hősöd megjelenésével minden megváltozott. Újra felfedezték a karakuri ősi technológiáját, és segítségével a karakter gigantikus szörnyeket tud majd kiirtani.

  • Fedezze fel a varázslatos világot
  • Anyagokat gyűjtsön új karakuri-szerkezetek létrehozásához
  • Győzz le szörnyeket és adj el trófeákat
  • Frissítsd páncélodat és fegyvereidet

A feladatok nem nehezek, de csak addig tűnik annak, amíg nem találkozol az első szörnyű lénnyel. A szörnyek mérete lenyűgöző, és egy kis harcosnak nem lesz könnyű elpusztítania ezeket a lényeket. Karakuri segíteni fog. Ezzel a technológiával olyan védelmi építményeket, csapdákat és tornyokat építhetsz, amelyek magasságából pillanatok alatt könnyebben megtámadhatod a szörnyeket.

A varázslatos világ lakóit megdöbbentették az első trófeák, de fokozatosan hozzászoknak a tetteidhez, és megköszönik, hogy megmentetted őket. Megkeresett pénz, amelyet felszerelések és fegyverek létrehozására és vásárlására költhet.

Mindegyik szörnyeteg más megközelítést és taktikát igényel a csatatéren. Gondold végig, milyen szerkezetek lesznek a leghasznosabbak a csata során, ha nincs elég erőforrásod hozzájuk, szerezd be és szinte garantáltan nyersz.

Míg a megfelelő taktika és a megfelelő karakuri szerkezetek használata megkönnyíti a csatát, csak egy erős és gyors harcos nyeri a győzelmet.

Egy kis edzés segít elsajátítani az alapvető harci technikákat, amelyeket jobb, ha végigmegyünk, mielőtt elkezdené játszani a Wild Hearts-t. Akkor minden csak rajtad múlik. Szerezzen tapasztalatot, és használja fel új készségek elsajátítására. Vedd fel a fegyverek arzenálját, amelyekkel a legkényelmesebb a harc. Erősítse meg páncélját, hogy ellenálljon az erős ütéseknek. A harci képességek kiválasztásával saját maga teszi a karaktert olyan gyorssá, mint a villám, vagy erős, mint egy hegy. Minden csak az Ön preferenciáitól függ. A vadászgép megjelenése tetszés szerint módosítható.

Az AI ellen játszani szórakoztató, de ha akarod, meghívhatod barátaidat a játékba, vagy összeállhatsz véletlenszerű játékosokkal online, és együtt győzheted le az ellenségeidet. Az AI alkalmazkodik a helyzethez, amikor több hős van, az ellenségek is erősebbek lesznek. A kollektív játék során azonban új taktikák állnak majd rendelkezésedre.

Wild Hearts letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, és légy a legsikeresebb szörnyvadász!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more