Könyvjelzők

Játék Dream Fields online

Játék Dream Fields

Dream Fields

Dream Fields

Online játék Legends of Dreams - lenyűgözi őket a szépsége az első másodpercben. Itt találja magát egy igazi mese, amit el lehet mondani róla, mint egy gyerek. Merüljön el a világ a gazdaság, amely összefonódik, és a fantázia, a mágia és a csodálatos mackó. Ez a gazdaság teljesen elmerül a varázsa, ahol a legjobb asszisztensek mackó. Ők is érted a kemény munkát, összegyűjti gyümölcsök, gombák és a nektár. Ezek Fur TV tud mindent, ami körülveszi őket, hogy csak néhány a fellépések, hogy megismerteti velük.
A legfontosabb az, hogy a segítők nem fog játszani újra legendák segítségével anélkül, hogy a kedvenc kezeli. Persze, hogy nagyon szereti a lekvárt, amit mindig. Ez lehet egy általános szakács bogyók, cukor és víz az egyik épület, és a jelenlétében játék valuta - kristályok - és megvásárolhatja in-game store.
Három funkciók, amelyek segítségével fejleszteni a játékot - ez kristályok, arany és természetesen a képzelet. Hozzáférés az utóbbi mindig, nélküle nem fog mozogni egy lépésben. Vigyék a legkülönfélébb módokon, például képes visszaállítani magát, hogy segítsen a szomszédok a gazdaságban, hogy ez egy különleges ház, vagy vásárolt kristályok. Arany egyre sokkal könnyebb, hogy adják ki a végrehajtás bizonyos feladatok vagy küldetések.
iPlayer Legends álom lesz elmélyülni a világ valódi fantáziák. Hívd meg barátaidat a szociális hálózatok, hogy szórakoztató és segítik egymást. Nézd meg őket, és speciális ládák kristályok minden hetedik napon.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more