Könyvjelzők

Játék Farm Days online

Játék Farm Days

Farm Days

Farm Days

Game Farm Days: vegye át
A város lakói néha úgy érzik, hogy a farmon élni nagyon kellemes - az időjárás mindig jó, süt a nap, a levegő tiszta, az étel friss. De ez akkor történik, ha turista vagy a faluban, amikor nem kell napkelte és napnyugta között dolgozni, hogy étel legyen az asztalon. A Farm Days a böngésző játék segít megérteni, hogy hogyan kell a földön dolgozni. Az egész abból a tényből indult, hogy hagytál örökséget - egy elhagyott farmot. A tulajdonos jogainak átruházása után azonnal megérkezett a helyre, hogy megbecsülje a föld területét. De mi volt a csalódás annak, amit látott - mindent körülvett magas fű és két magányos épület - a házod és a pajta - összehúzódott és lefogyott. Úgy tűnik, hogy az előző tulajdonos hosszú ideig nem csinált semmit, és az évek során teljes pusztaság jött. Nos, meg kell mutatnia, hogy mire készül fel, és hogy a városlakók képességekre is képesek és képesek dolgozni. A Farm Days játékához inspirációra és türelemre van szükség ahhoz, hogy először meghallgassa az asszisztenst, aki találkozik veled, irányítja a tetteidet és feladatokat ad ki. A neve Masha - egy élénk lány, aki a környéken él. Amint üdvözölt téged, azonnal a legfontosabb dologhoz - a munkához - fordult. Fejlesztjük a saját gazdaságunkat
A lány megmutatta, milyen szörnyű állapotban van a házad, és ha benne akarsz élni, javítania kell. Ne aggódjon, ezt könnyű megtenni - csak rá kell kattintania az épületre, és itt van egy kis fehér kastély, intelligens piros tetővel és egy kis kerttel körül. Következő sorban a pajta - a főépület, mert belehelyezik a termést és megtartják az eszközöket. Kiderült, hogy neki is szüksége volt nagyjavításra. Ugyanezt tedd vele, és varázslatosan a tetőn lévő lyukak javulnak, a falak festettek, a törött ablakokat újakkal cserélik. Amikor a javítási probléma megoldódik, megkezdjük a növénytermesztést. Az első dolog, amit meg kell termesztened, a búza. Az induláshoz húzzon vizet egy kútba, és öntsen egy kis területet gabonafélékkel. Várakoznunk kell, amíg a hajtások kelnek, érlelődnek, és össze lehet gyűjteni őket. De van egy rövidebb út - fizetni két pénznemet, és a búza sokkal gyorsabban nő. Az egyes műveletek elvégzéséhez dőlt betűvel kell megadni az objektumokat:
• vizet gyűjtünk a kútban
• Kattintson a telekre a vízhez
• Amikor a növény érett, kattintson újra a betakarításhoz.
A jövőben folytatva a Farmer's Day játékot, ugyanazt csináljuk, amikor valamilyen akcióra van szükség. Kezdj keresni
A játék fejlesztési forgatókönyve érdekes, és a neved beírásához a Farm Days regisztráció segít vagy regisztrálhat egy szociális oldalon. Amikor a növény betakarításra esik, a javított pajtába esik, mellette egy hirdetőtábla látható. Amint megjelenik egy zöld pipa, ott megérkezett egy új feladat. Az iPlayer Farm Napokon jövedelmező ajánlatot lehet kapni az egyik termék szállításához, és ha elfogadja, akkor komoly munka kezdődik. Mostantól nem szabad elfelejtenie a képet, és próbáljon meg nem engedni az ügyfeleket. Fokozatosan a Farm Napok számos érdekes lehetőséget nyitnak meg az Ön számára:
• Tenyészállatok és baromfi
• Számos növényt termeszthet
• Vállalkozások felépítése
• Feldolgozza a termékeket árukká
• Adja el őket piacokon és üzletekben
Egy üres városrészről érkező városi lakótól egy tapasztalt, fejlődő és gazdag mezőgazdasági termelőhöz jut, aki mindent ellenőrzése alatt tart.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more