Könyvjelzők

Big Farm

Alternatív nevek: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Nagy Farm - ez egy érdekes böngésző alapú multiplayer játék a farmon. Cég Goodgame Studios ma már egy lenyűgöző történet, és színes játék, ügyelve az érdekeit játékosok. Goodgame Big Farm - ez egy olyan lehetőség, hogy megtanulják, hogyan kell futtatni a saját mezőgazdasági, az lesz a legjobb gazda az év, valamint a szórakoztató, hogy adja át az időt. Azt hiszem, minden más felhasználó lesz megkóstolni Game Big Farm. Ezen túlmenően az ilyen játék húzza minden számítógép, mint a legtöbb igénytelen rendszerkövetelmények: Bármilyen böngésző, internet elérhetőség, és természetesen a PC-n.

előtt egy nagy vetési mezők és gyűjtése a tojás, meg kell kezdeni, hogy hozzon létre egy fiókot. Ehhez szükség van regisztráció a játék Big Farm. Ezzel a mondattal, mint mindig, nem úgy gondolja, hogy meg kell adnia egy csomó információt, képeket és kódot visszaigazoló e-mail... Nem!!! Big Farm év - ez perces folyamat, amely teljesítéséhez szükséges mindhárom vonal:

 • Imya felhasználói (login)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos kattintson a"játszani, ha", és akkor azonnal játszani a Big Farm!

Képzeljük csak el, Füles területen, virágos kertek, görögdinnye, sárgadinnye Bashtaev, corrals háziállatok és a madarak, nagy teljesítményű kombájnok és traktorok, szélmalmok, hangárok... - És ez mind a tiéd, te vagy a tulajdonosa egy vagyont!!! A fogások? Akkor megy előre, mert ebben az iparágban nem hátradőlni. Farm nagyon jövedelmező üzlet - hanem azt is megköveteli a munkaerő.

Mennyire hasznos játék Nagy Farm:

Dlya Először meg kell tanulni, legalább néhány alapvető.

 1. földtulajdon, és így tulajdonosi aktivami
 2. Obschenie partnerek, éttermek, tranzakciók, gazdaság torgov
 3. Uchastie küldetéseket és befejezése küldetéseket, és így kialakítsák a logika, a mentális deyatelnost
 4. Obuchenie pénzügyi ismereteinek és torgovli
 5. Uchastie versenyek, megrendelések és egyéb rendszeres aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo és a kölcsönhatás egyéb igrokami
Ez segít egy aranyos lány akit Tessa Townsend. Azt mondja, hogy a társaság örökölte a régi George bácsi. Sajnos, az évek együttesen fejti ki hatását, és a nagybátyám nem támogatja a gazdaság érdekében. Most lehetősége van arra, hogy legyen virágzó mezőgazdasági termelők számára jövedelmező üzlet. Mezőgazdasági szüksége alapok. Pénzt lehet szerezni sokféleképpen:

 • végre a különböző küldetéseket, amelyre kapsz pontokat és podarki
 • Dostigat új szintre, amelyre a díj poluchish
 • Mozhno pénzt napi igraya
 • Suschestvuyut bizonyos feladatokat, hogy ezt teszi, akkor kap zoloto
 • Nu és a legrosszabb, akkor mindig vásárolni aranyat a boltban helyben igry

Chtoby gazdaság virágzott, és bevételt, akkor azonnal vesd el a területen, öntözés, elpusztítja a kártevők és gyomok, az aratás, a folyamat, és eladni termékeket. Ehhez meg kell vásárolnia berendezés élelmiszer-feldolgozás - traktorok, sevalok, kombájnok. Ahhoz, hogy épít öntözőrendszerek, hogy a jó termés. Építsd hangárok, raktárak, malmok és razzia a feldolgozó és tárolni a termékeket. És persze, bérlet dolgozók, mert te vagy az egyetlen nem tud megbirkózni a napi munka. Ugyanez vonatkozik a tenyésztés a háziállatok és a madarak. Meg kell etetni őket, tiszta, széna, megvenni a legjobb étel, gyűjtsük. Meg kell építeni karámok, farm, szeparátorok, fejés rendszerek, berendezések és felvenni az embereket.

Itt van egy másik probléma - a szerződések megkötésének éttermek, kávézók és terjesztési pontok a kínálat a friss és minőségi hús, tejtermékek és gyümölcs- és zöldségtermesztés. Ügyelni kell arra, és az árucsere partnerekkel a piacon, valamint a vásárlás az új növényfajták és fajtájú disznók, tehenek, kacsa, csirke és nyúl. Mi mást vársz, ha játszani a Big Farm, tehát ez egy kiterjesztése javaikat, meg az új földet.

Így során a játék kapsz a személyzeti menedzsment ismeretek, agronómus, pénzember, megtanulják, hogyan kell sikeresen kereskedelem és üzletet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more