Könyvjelzők
Játékok fiúknak

Játékok fiúknak

Racing, voynushki, harc, kaland, építőipar, sport – összes online játékok fiúk. Itt lehet játszani, gyilkos szörnyek, idegenek, vagy csak ellenség ellenséges zászlóalj. Várépítéshez, toborozni katonákat ellenőrizzék a robot. Vannak teljesen felelőtlen játék, ahol tengernyi vér és pusztulás. Akkor válhat egy mesterlövész vagy egy fejvadász, a kamikaze nindzsák és transzformátor. Vegyünk egy csomó ejtőernyőzés és a hajtás tankok, de Superman végre hősi tetteit. Akkor menj egy útra és fedezze fel az új galaxist.

4.1 1 2 3 4 5 (Total 25)

Játékok Játékok fiúknak kategóriánként:

Játékok fiúknak – háborúink biztonságosak

Játékok fiúknak Játékok fiúknak Mi a legtöbb fiú szerelmes? Természetesen, labdajátékok, télen aktív mulatozás, voynushki képzeletbeli kaland. Szeretik, hogy a kockázatokat, meg kell szüntetni, és harcolnak. Minden, és felkészültebben játékok fiuknak Online.


Van fegyverek különböző kaliberű és a hatalom a primitív klubok, parittya és a huliganizmus molekuláris dezintegrátort lézeres berendezések űrhajó. Mi szerveztünk az Ön számára harcba a sárkányok, de ők is meglehetősen szelíd, és akkor segít a csatában más szörnyek.

 

Védd a palotákat és tornyokat, az épület robotok a kerület. Indítson rakéta az űrbe, keresi az új bolygók és telepíteni őket azok dominanciáját. Vagy lépett az új szomszédokkal a békeszerződés és Naladte kereskedelmi kapcsolatok.


Mutasd meg erejét a boksz, karate, vagy menjen a virtuális utcákon hemzsegnek a bandák gengszterek. Minden olyan elem lesz a fegyverét, és az egyik lesz ellenállni a csapattal szemben. Még iskolai folyosókon nem biztonságos, mert a diákok két csoportra osztottuk, és harcolnak egymás között. Védi a területét az invázió az arrogáns idegenek.


Játékok fiúknak Játékok fiúknak Legyen Pirates – vihar tengerek és békés hajókat. Vegye felszállt hajók, vizsgálja meg a kincses térkép ásott kincseket, de ne lépjen rá a elaknásított területeket. Rendezzük tűzharc fegyvereket, dobás az atommag egy ellenséges hajót, és a játék egy igazi tengeri csata.

  Szállj be a sportban

Válassza ki az évet, sporteszközök, és akkor teljesen felszerelt minden körülmények között. Verseny a nagyon egyszerű a versenyen a jövőben viszont egy unalmas esti órákban az izgalom, különösen akkor, ha felkérik, hogy játszanak egy másik. A pálya lesz a város, auto-követés, hegyi, vízi terek, a légtér és a termőföld.
Hódítsd meg a havas lejtőkön síelés, snowboard, szánkózás és szánkópálya. Lő célokat, teniszezni nagy és kicsi, hogy dobja a labdát a kosárba, vagy tanulni játszani strandröplabda. A távolugrás, rúdugrás, és lesz egy hosszútávfutó, és amikor fáradt az aktív sport, asztali foci biliárd.

Játékok fiúknak Játékok fiúknak Ha azt szeretnénk, kaland, készüljön fel mindent,

Kaland játékok fiúknak is nevezhető kaland. Az arca egyik karakter lehet menni keresni hazafelé, és akkor felejtsd el az otthon kényelmét és arra törekszenek, hogy menjen, ahol a veszélyt.
Ha nem félsz az áruló vámpírok, zombik, vérfarkasok és kosmitov, útnak, akkor is, ha nincs fegyver – az úton feltétlenül valami felbukkant. Tűz és víz, Papa Louis, Mario és Sonic, McCoy, képregény hősök, és sok más bátor hősök ellen harcoló veszélyes lények, gyűjteni leletek, rejtvényeket megoldani, mazes át.

Online játékok fiúknak minden korosztály számára

Néha kisfiú próbál úgy tűnik, az idősebb és vegye fel kihívást jelentő szórakozást számos bonyolult szabályok, beállítások és ellenőrzési módszereket. De a felnőttek nem bánja a játékosok jó szórakozást a Flash Játék minimum egyezmények és gyors áthaladás, humora és gyerekes naivitás. Játékok fiúknak honlapunkon teszi, kivétel nélkül, minden játékos megtalálja a irányba, vagy:

  • Fly
  • Fighting
  • A logikai játékok
  • Kaland
  • A gazdasági stratégia
  • Sport
  • A robotok
  • Fényképezés
  • Kaland

Minden címet folyamatosan frissítik szórakoztató újdonságok, amelyek természetesen áll az Ön rendelkezésére térítésmentesen. Azt szeretném, ha egy érdekes időtöltés, de ahogy játszanak, továbbra is keresni, amit még meglepetést.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more