Könyvjelzők
Kalandjátékok

Kalandjátékok

mindannyian tudjuk, mi ingyenes online RPG játékok. Heroes of a lépés, hogy a kerület, ugrás a platformok, megmásztuk a kötelek és a szőlő, futásteljesítmény, mindig valami gyűjteni, szakítani, hogy, fúj. A feladat lehet bármilyen, mert a játék, hogy a legváratlanabb telkek. Ez mindig egy kaland – poén, veszélyes, tele események. A fiúk ezt a történetet a versenyzők és a harc, és a lányok élvezni fogja szocializációs az állatok, tündérek, hercegnők, sellők. Akkor látogasson el a hegy tetején a, menj le az óceán fenekére, néhány repül az égen.

3.8 1 2 3 4 5 (Total 28)

Játékok Kaland Játékok kategóriánként:

Az RPG játékok játszott valódi játékosok

Kalandjátékok Kalandjátékok valaki szereti, hogy hívja a régimódi RPG játékok platformer, de ez a fogalom nem alkalmazható megkülönböztetés nélkül minden termékre. Kaland szélesebb tevékenységi terület, mert a karakterek nem mindig mozognak helyszínek különböző szintjein található.


Game RPG internetes – ez mindig egy kaland. Van egy hely, a misztika, humor, szabadság, fantázia, szokatlan találkozás, utazás. Akkor biztosan érzem magam, mint egy detektív, mert minden történetnek van egy küldetést, hogy megtalálják tárgyakat vagy kimenet. Akkor látogasson el az extrém helyzetekben, hogy a vad dzsungel és az ősi romváros, látogasson el a különböző országokban, akkor felfedezni, még a kozmosz a maga titkát. Találkozni fogsz egy hihetetlen és szórakoztató, társkereső és veszélyes helyzetet. Az utat fog állni zombik és vérfarkasok, szörnyek a távoli bolygóról és könyörtelen robotok, de megbirkózni velük segít Super Mario, Sonic the Hedgehog, Naruto képregény hősök.


A fiúk szívesebben játszanak RPG játékok elemekkel harcok, és a shooter, ahol meg kell harcolni sok ellenséget, keresse lőszer és az egészségügyi csomag. A terület néha olyan bonyolult, hogy hasonlít egy labirintus, és ne vesszen el, ne feledje részeit táblák – tantárgyak, hogy ott vannak. Lányok tölteni szabadidejét társaságában Monster High, Lisa Simpson, cica segítséget Garfield leküzdeni a félelem egy sötét börtönben, majd részt vesz a főzés és megy a divatos bevásárló.


Történetek képregények és sci-fi történetek, hogy a játék még szórakoztatóbb. Együtt a hősök "A Gyűrűk Ura", akkor látogasson el a barlangjába egy troll, vacsorázzon egy régi taverna, megtalálják az ősi leletek és alkalmazza a mágia. A Cactus McCoy megy a keresést a gyógyírt váljon újra ember. Bob szivacs megmentse a várost fel a színielőadás, ünneplik Halloween, majd távolítsa el a szemetet az óceán.

Az akció játék

Minden fellépés játékokat is megvannak a maga sajátosságai, de épül hasonló elvek, és van, hogy:

  • mozgatja a perifériára
  • Keresés tárgyak és átveheti
  • Találjanak használni őket
  • Egyes részletek kombinációjával jön létre egy új design
  • érintkezést más karakter
  • gépelés játék pont, feltételek teljesítése

Kalandjátékok Kalandjátékok

Úgy tűnik, minden világos a munkát. De meg kell jegyezni, hogy a promóciós fognak bonyolódni. Kiválasztása a szint elején, válaszd könnyen – a kezdő, hogy biztosítsa korlátlan ideig a feltételeket. Van is az átlagos és a legmagasabb szinten, ami adják csak néhány perc telik el, és nincsenek nyomok lassan frissíteni vagy meghívásos minden szakaszában.

Kaland játékok minden korosztály számára

Régóta megfigyelték, hogy a szabad játszani RPG játékok, mint akár felnőtt játékosok. Úgy érzem magam, mint a gyerekek újra és üldözőbe a vámpírok keresnek megváltást a szobából, hogy megmutassa magát a harcban, járják a Gomba Királyságban testvéreivel együtt Luigi Super Mario. De együtt az egyetemes kedvteléseit fejlesztők kínálnak, és azok, amelyek célja, hogy egy bizonyos kor. Például a gyerekek élvezik oktatási cselekvési Mása és Diego, vicces kalandjait egy kis kutya Volta, Tom és Jerry, Winx tündérek, boldog majom, aranyos csatlósai.


A rettenthetetlen és kíváncsi játékosok is érdekes javaslatokat: látogassa meg a poszt-apokaliptikus világban a történelem "kaland" a cég Fina és Jake utazni Masyanya segítsen a családnak a Simpsons és menj a pokolba együtt Jaco.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more