Könyvjelzők
buborék játékok

buborék játékok

A játszótér tele van színes buborékok, édességet, ékszerek, képek – van intve, hogy játszani ingyenes online játékok labdák. Úgy tűnik, a tetején a játéktér, vagy forgassa a tengelye a kígyó menekülés. Minden játék megköveteli a logika, a gyorsaság és a pontosság. Balls fog futni tőled az útvesztőben, de mások segítségre van szüksége, hogy ki a csapdából. Erre a célra az, hogy megtaláljuk a módját, hogy elpusztítsa azt – üti a szerkezet a megfelelő helyen, látni fogod, hogy a többi részletet is hullanak. Itt található opciókat Zuma, Lines 98, a kincsek Atlantisz, és a kaland Fuzzies.

4.4 1 2 3 4 5 (Total 24)

Játékok buborék játékok kategóriánként:

Balls játék – ez egy egész filozófia

Bubble játékok Bubble játékok Minden régóta tudják, hogy a golyók játszani online rabja mindenki, aki az interneten. Ők játszhatnak nem csak online, hanem töltse le a számítógépre, tablet és a mobiltelefon, hogy tartalmazza a megfelelő pillanatban. A Chiefs régóta tudják, hogy a munkavállaló dolgozik az irodában egy ideig költeni szereti a játékokat, és nincs mit ellene, ha a munka nem szenved. Sőt, a főnökök magukat szívesen töltenek időt fényképezés és átrendezve golyó a játékteret. Beragadt a lift sorban, vagy – amíg eljön az idő, hogy kiadja vagy vásárolni, akkor miért nem töltenek sok időt gondoltam, – márványok online játszani? Egy barátom késik a megbeszélt találkozóról? Siessen az összes azonos golyókat.

Ez egyszerű lényegét szórakoztató, amely képes rögzíteni a figyelmet. Mindennek alapja az elemi cselekvések, de fokozatosan a szinteken egyre összetettebbé válnak, és szerzett bónuszokat, hogy új lehetőségeket. Minden golyó játékok épül több felismerhető elvek:

  • Snake a hasonlóság a játék Zuma
  • alkotó vonalak labdák
  • A elpusztítását őket útján a fegyver

Válassza ki, ahogy a játék

Ahogy láttam, akkor játszani különböző módon, és mindegyiket egyformán nyilvánosságra honlapunkon. Ez nem azért van néhány változata érdekes, mert mindegyiknek megvan a saját jellegzetessége. Balls futhat egy kígyó, vonaglott és megpróbálta elrejteni a házban. Hogy viselkedik, mint Zuma és az ő vidám. De ne hagyja, hogy a golyók sorakoznak a lánc, elérte a menedéket. Van egy pisztolyt, megbízott színes buborékok, így ők lõni, és a csoport, amely egybeesik a színét a héj. És mikor fog keresni némi kiváltságokat, akkor a golyó-bombák, keverők, és más.
játszhatja labdákat ingyen, átrendezve őket a helyszínen, hogy állítson össze egy csoport az azonos színű. Lehet egyenes, és a szaggatott vonal. Rögzítése dőlt kifogást, mozgás közelebb a monokróm felhalmozási labdákat. Kívánatos, hogy ez a klaszter több volt, számos – így kapsz több pontot, további feladatok végrehajtására és gyorsan eljutni a befejezése a hasznos funkciók. Mint ilyen tárgyak nem csak jár, mint gyöngyök, de a legtöbb olyan képeket. És ha valami játék könnyűnek látszik, a játék valóban szükség van más analitikus elme. Ennek egyik példája a változata Lines 98.

 

Bubble játékok Bubble játékok

Ismét a játék során labdák Online, szükségünk van egy fegyvert, vagy valami ehhez hasonló fegyvert. De most mi labdák statikus és jelenik meg a képernyő felső részén. Meg kell pusztítani egy színt csoport, mint egy új. Sikertelen lövés csak súlyosbítja a helyzetet, az összes gyümölcsöt az új tárgyakat. De lövész törölje a területen, és keresni egy csomó pontot. Ahelyett, labdák szolgálhat a különböző arcok, gyümölcsök, szívek, kis állatok, kocka, ékszer.

Adj minden számítógépes játék golyó!

A oly módon, hogy szórakoztató, mint minden, a játékmenet lehetőségeket számtalan. Akkor is függővé válnak a nem hagyományos változatok szórakoztató labdákat. Tudja, lehetetlen elszakadni a folyamat becsapta légbuborékos csomagolás, és most azt bemutatják az online verzió.
Lehetséges, hogy utolérjék a buborékok a sellő a levegőben – lufi, játszani a teret labdákat, neon lemezek és biliárd vagy szélsőséges változata bowling. Ez is lehet hógolyókat, bombák és golyók zombi. Menetek vannak kialakítva, a legkülönbözőbb környezetben: az ősi templomok, elveszett világok, egzotikus országokban, az ősi város, Olympia, és más istenek.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more