Könyvjelzők
Logikai játékok

Logikai játékok

Logikai segít a helyes döntés, és ingyenes online játékok logikai – Játék tét és fejleszteni a meglévő készségek. Csak a segítségével a logika fogja tölteni család juhok a ház, segíteni a csiga Bob ideje, hogy a héj nagyapja, védik megbízhatóan a várat, akkor bontsa ki a kincset egy barlangban kacsintva, és egy kicsit, és sok premnozhestvo időt nyerni a tic-tac-toe, térképek, tengeri csata és a sakk . Logic – az a képesség, hogy tervezni és előre. Ő felruházva kíváncsi emberek, és ez a minőség is folyamatosan korszerűsítjük az új edzői munkát.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 17)

Játékok Logikai játékok kategóriánként:

Logikai Játékok Online minden alkalomra

Logikai játékok Még a játékosok, akik kedvelik az aktív játékot csaták és kalandok, szeretek játszani online játékokat ingyen logika. Még ha nem vesz részt ebben a különleges kategóriában fő kedvteléseit mindig egy eleme logikai problémák. Nem Walker nem mentes némi mechanizmust, munkahelyek, vagy fuss, hogy kiemelje a labirintus design. Nem a logika nem képes legyőzni az ellenséget, és nem talál megfelelő lőállásban. Még vár védelmében a, a hadsereg kell helyezni határain belül úgy, hogy az ellenség minden területen tűz alá.
Online Puzzle játékok feltűnés nélkül tanítani rugalmas gondolkodás. Velük meg fogja tanulni, hogyan kell kiválasztani a megfelelő taktikát követi, megelőzve az eredmény. És hogy a tudomány érdekes játékokat mutatja be a legkülönbözőbb témákban.

  • Klasszikus: dáma és sakk, mahjong, vonal, Sudoku, tic-tac-toe, tengeri csata
  • Gathering Pipeline és mechanizmusok, az alkímia
  • rejtvények és tag
  • Passage a labirintus
  • A játék a
  • Kikiáltási példány: katapult, Ricochet, mozgó szerkezete
  • Keresés: tárgyak kimenet

Tudjuk, hogy élvezni fogja

Logikai játékok

Logikai játékok Ez az oszlop, ahol meghitt hangulatát, lányok és fiúk. Minden igényes ízek elégedett lesz, mert tudjuk játszani kirakós játékokat ingyen gondolkodók kezdőknek és guruk a racionális elme.
A fiatalok építhet vonaton és irányítja a vásznon, miközben ütközést elkerülni; leszállni a gép a repülőtéren; manőver között meteoritok alá űrsikló. Vagy menjen a történelem előtti időkben, amikor a dinoszauruszok uralták, és mentse a szóló tojás megsemmisítése az utolsó gyík. Azt is megtanulják, milyen fizikai törvények helyezze sok mindent, és adott új ismereteket, kiszámítja a sebességét és irányát tárgyak, hogy elérték a célt.
Puzzle játékok lányoknak, hogy a folyamat az átalakulás vagy betakarítás hasznos. Mielőtt megpróbál egy ruhát, először meg kell találni a szobában, ahol egy csomó dolgot nélküle. Ugyanakkor, és a megrendelés lebeg, terjed a dolgokat a polcok, fiókok, vállfák és éjjeliszekrény.
A nagyon fiatal játékos talált tárgyak vissza a helyükre. Ahogy a szobában volt, mint egy játék hurok, küldje vissza az egérrel. Lecke megfigyelés csinál, és ha sietsz, és megfelel az idő, akkor további előnyökkel.

Hősök logikai játék vár rád

Logikai játékok Logikai játékok

Örülök, hogy találkozzon rajzfilmfigurák, képregény, manga és anime, vagy hogy az új karakter, aki álmában, hogy találkoztunk.
Fixico mutatják a hazai és tanítani javítási technikákat, összekötő annak részleteit. A csiga Bob egy csomó befejezetlen vállalkozást, és boldog, ha az Ön által kínált segítséget. Néha összezavarodik és nem tudja, hogyan kell megtalálni a helyes utat. Ebben Hol My Water? Problémák a csövek – ezek eltömődnek és korrodálhatják, és ő is szeret úszni. Segíts neki, hogy minden problémát megold játszva puzzle játékok online ingyen.
A juh- és ismét elvesztette nekik sok akadály! Az Ön tippek segítenek kihűlni őket, hogy a bajt, és megtalálja az utat haza. Lesz szórakoztatja The Simpsons, Smeshariki, Spongya Bob, az idegen Pou, Peppa malac, medvék és sok más szomszédaival.
Mindenki legyen valamilyen módon segítsen nekik megállapítani puzzle, emlékezzen a helyét a képek, vagy ezek kombinációja, hogy vonja vissza a labirintus és a helyes technikát. A sok munka, de ... Ez egy játék, ezt a munkát? Szóval jó szórakozást a nap folyamán, reggel és este, hétköznap és hétvégén, ünnepnapokon és után készült a tanulságokat bármikor az évben. Végtére is, hogy okos, annyira cool, és ez könnyen lehet velünk!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more