Könyvjelzők
Stratégiai játékok

Stratégiai játékok

Stratégiai játékok – legnépszerűbb oszlopok. Itt a szerelem szabadon játszani, lányok és fiúk, a szülők is elképzelhetőnek tartja, hogy a virtuális harc seregek, ami az ellenség. Amellett, hogy a klasszikus szimulátorok alapuló termékek vaku élvezze a figyelmet. Az akció után azonnal a kisebb kiigazításokat, és az eseményeket azonnal lendületet. Rendezzük robotok épületek, becsukta az ellenség a módja annak, hogy a fő célja, tönkre mindenféle szörnyek és idegenek, de mégis nyugodt lehetőségeket hoz létre, kontrolling készülékek, építési, az emberek – Itt is stratégiára van szükségünk.

4 1 2 3 4 5 (Total 17)

Játékok Stratégiai játékok kategóriánként:

Stratégiai játékok ingyenesen elérhető az összes

Stratégiai játékok Stratégiai játékok Mivel egy bizonyos dolgot, mindig van egy terve, hogyan kell kezdeni, és mit kell jönni. Ellenkező esetben nem lehet, mert akkor kezdődik a káosz, és semmi nem lehet szabadítani. Nyílt stratégiai játékok ingyen, hogy a tervezési folyamat világosabb, és egy példa a játékban, hogy megtanulják, hogy ellenőrizzék a helyzetet, kérve őt, saját irányát.
Van kiváló szimulációk a különböző területeken, hogy fedezi a lányok és a fiúk minden korosztály számára. És ők maguk megosztottak a stratégia

  • Katonai Stratégia
  • A gazdasági stratégia

Katonai Színház helyezi drámái

A háború nem csak egy shooter, és bonyolult mechanizmus, ami lesz egy szerelő Önnek. Háborúkat hadseregek és hadseregek szükséges, hogy a vonat, felszerelni, ruhával, a takarmány és benyújtani. De a végén termékek, ruhák elhasználódik, a fegyver lemegy. Tehát meg kell állandó hozzáférést biztosít az összes elem, hogy fenntartsák a harci képesség a katonák. Hogyan kell csinálni? Játssz online stratégia, és tanulni.


Stratégiai játékok Stratégiai játékok alapozva egy katonai bázis, a vonat katonák a hídfőt, Naladte bányászat, nyissa fegyverek előállítására, barátkozz a szomszédok. Kapcsolattartás a szomszédok – ez fontos eleme a siker. Velük fog eladni vagy csere dolgokat, de a támadás az ellenség, akkor számíthat segítségével szövetségesek. Azt is toboroznak másokat leszállni egy katona seregét, és ha a szint a gazdaság lesz elég ahhoz, hogy őket érdekli, akkor kérni fogja.
Legyen mindig fővárosban, de meg kell növelni, hogy emeljék a karok és hatással a szomszédok – aki több pénzügyminiszter, aki irányítja a labdát.


Kezdve az egyszerű és a rendelkezésre álló intézkedések, megfelelő forrásokat, akkor el fogja érni nagy eredményeket a jövőben. A lényeg az, hogy gondolja át a lépéseket, különösen az első, mert befolyásolja, milyen jól csinálni a dolgokat fog menni. Legyél erős ária akkor nyerni ellenséget, és azt csatolja a földjüket újra dolgozni, hogyan lehet erősíteni a határon, és biztosítsa a jólétet a lakosság.
A katonai stratégia lehet a gazdasági színek nélkül. Ezután a feladat, hogy megvédje a várost, vagy struktúrát. Van, hogy a katonák a pontokat, hogy az ellenség mindig esik a vízlépcső a tüzet.

Nincs semmi felesleges, csak a logika és az üzleti

Stratégiai játékok

Béke online stratégia, amelynek célja építése és fejlesztése az üzleti vagy logikai. Ezek a következők lehetnek:

  • Szállás
  • éttermek
  • üzletek
  • A kórházak  
  • Farms
  • City

A játéknak akkor ül egész nap. Minden szinten teszi az intézmény vagy építési több luxust cégek. A tanyán vannak új hasznos eszközök és épületek a város kis házak helyébe nyaralók, majd a kúriák és kastélyok. Éttermek el szolgálni a különböző ételek és a modern technológia felgyorsítja. Üzletek vonzóbbá válnak a vásárlók belső terek és választék, és a szálloda lakói élvezhetik értéknövelt szolgáltatásokból.


Ugyanakkor vásárolni egy további elemet, meg kell jól működik: az aratás, szolgálja az ügyfelek, gyógyítani a betegeket. Az ellátásokat szerzett fokozatosan, és ki tudja, talán akkor lesz a tulajdonos a vállalati hálózat és a profit lesz igazán lenyűgöző. Próbáld ki magad a különböző területeken, mert tudod kezelni semmit: hal, ásni az arany, gyűjtése méz, töltse ki a gép főzni, hamburgerek, hogy építsenek utakat Róma. Stratégia használható asztali játékok, mint például a tengeri csata, dáma, sakk, tic-tac-toe.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more