Könyvjelzők
Quest játékok

Quest játékok

Sosem tudhatod, mi a szerzők jöttek fel annak érdekében, hogy lepett meg minket, de játszani ingyenes online játékok küldetések hasznos és érdekes. Ezek lényege az, hogy feltárja a kerület, ügyelve a címkéket, és nem gyűjt mindent, ami lehetséges, hogy vegye fel. Minden részlet fontos és aktív munkát egy bizonyos ponton. Néhányan közülük össze lehet kapcsolni, majd csak. Gyakori beépített mini-játékok, ahol a munkát kell gyűjteni rejtvények, megtalálni a kiutat a labirintusból, használják a mechanizmust, összerakni a szerkezetet. Súgó csiga Bob idegen Pou, boldog majom, és egyéb hősök.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Játékok Quest játékok kategóriánként:

A fiatal nyomozók kiválasztott online játékok küldetések

Quest játékok Online Minden ember a való életben, játék végrehajtásával. Ne lepődj meg, ez igaz. Nézd meg magad. Hányszor Kereste a hiányzó zokni, órák, könyvek, tollak vagy a játék? Ahhoz, hogy megtalálja a hiányzó, akkor benézett az ágy alá, a szekrénybe, és átkutatták a polcokon, kirázta a tartalmát a portfólió. Tudod is megpróbál visszaemlékezni, hol látták a címet utoljára, és még hívja a barátait, hogy kiderítsék, vajon a dolog. Ez a valóság a küldetést, de a küldetést, hogy játsszon online sokkal érdekesebb, és így nagyobb valószínűséggel házi feladat, hogy útnak keresni valami ott. És van, hogy nem sok, például

  • A tanulmány a feladatot, és a helyzet
  • A részletekről egy tárgy vagy egy egész
  • , hogy megtalálja helyét érte
  • Ha szükség van, hogy összekapcsolják néhány dolgot
  • Megfejteni kódok
  • Fuss a mini munkahelyek
  • Keresse meg a kiutat a szobából

    Ha tudod ugorazdilo

Quest játékok Online

Természetesen a játék küldetések orosz előnyben a játékosaink, mert könnyebb megérteni az állapotuk. Bár sok móka létre, hogy nem tudja elolvasni, intuitív megérteni, hogy mit akar. Nos, lássuk, mit tud készíteni történeteket.

A mesék életre, és alakulnak játékok online ingyen végrehajtásával. Ne aggódjon, ha a kunyhóban egy boszorkány. Úgy tűnik, hogy most már nincs otthon, és akkor körülnézek egy kicsit. Nézd cserépben, mozogni bútorok, de nem ijesztgetni honlapja bagoly és a macska, hanem nekik is élvezet, és segít kideríteni.


Az űrben, hideg és félelmetes, hanem egy űrhajó külföldiek. Ők zárnak el egy idegen kabinban, ahol minden idegen és érthetetlen. Tartalmazza a logikát, és nem kell félni, hogy tegyen lépéseket. Az egyetlen módja, akkor előre a saját találgatások és képes lesz megfejteni a furcsa feliratokat.
Nem jobb a helyzet a tengeralattjáró vagy a raktérben egy kalózhajó. Milyen összeesküdtek megszállók és mennyi idő van? Nézze meg ketyeg perces menekülni, és itt az ideje, hogy kitalálunk valamit, ha nem akar meghalni a kezében a részeg gengszterek vagy katonai ellenséges flotta.


foglalnak el különleges hiánypótló online játékok küldetéseket a misztika. Ez az, ahol az igazi horror és a rémálmok. Akkor látogasson el a sötét kriptában, pókhálós pincét a régi temetőben, középkori kastélyban alatt Halloween. Ön körül furcsa hangokat – ez egy patkány vagy egy szellem? Néha ez a tudás hozhat egy tipp, mert a szellem lehet kérdezni, és a patkány kezelésére elegendő egy darab kolbászt, hogy a kulcs az üdvösség. És itt van, hogyan lehet kijutni az egy rémálom, vagy pokol? Ezután a kulcsot nem segít.


Quest játékok Online Quest játékok Online Online játékok küldetések, ez is egy kaland. Álmodozott egy régész? Majd megtudja, milyen vizsgálatok várnak rád. Ez egy veszélyes dzsungelben, felmászik a hófödte csúcsok, a titkait az ősi romok, a találkozó ragadozók és a bennszülöttek, gyűjtése tárgyak és a tanulmány.
A lányok szerették a témája a szabadság, a főzés és a divat. Itt senki nem fog vadászni és a támadás, de meg kell, hogy gyorsan megtalálja termékeket és eszközöket, hogy készítsen egy újévi asztalra, hanem hogy visszaállítsa a ház tiszta, lefagy dekorációk, és vigyázni a ruhában.

Ne aggódj, a segítség kéznél

holtpontra jutottak a folyamat halad? Van asszisztensek, aki ad egy nyom, hol megy, vagy ha a kívánt objektumot. De lehet gazdaságos – asszisztensek időre van szükségük, hogy visszaszerezze, így feleslegesen történő hivatkozással, hogy jobb tartózkodni. Megbirkózni a kihívással, hogy saját, annyira szép.


is nézni az időt, hogy a kiosztott minden munkát. Néhány játék, a beállításokat ki lehet kapcsolni, hogy élvezze a cselekvési szabadságot a végtelenségig.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more