Könyvjelzők
Lövöldözős játékok

Lövöldözős játékok

Online játékok Shooting eltérőek, és játszhatsz ingyen a gyilkos, egy fejvadász, hogy gondoskodjon a valós harci seregek, menj a vadászat és céllövészet. Küzdelem az összes – és festett férfi és a Lego karakterek, szörnyek és idegenek. Válasszon fegyverek: géppuska, egy puska, egy gránátvető, vagy gorohostrel. És ha fedélzetén az űrsikló lézerek. Harci egységeket, ez is a robotok, és még a legerősebb fegyver. Szivattyúzás után lesz még a vágást, és akkor képes lesz arra, hogy megvédjék a területet, a támadás agresszorok.

4 1 2 3 4 5 (Total 24)

Játékok Lövöldözős játékok kategóriánként:

Milyen játék? Természetesen a Shooting játékok online!

Lövöldözős játékok Lövöldözős játékok Nem titok, hogy a fiúk csak szeretek játszani lövöldözős játékok online. Ők is meg tudja csinálni reggel, amíg anyám hívja az este aludni. Ez a szenvedély magyarázható a genetikai memória, örökölt primitív ősei, akik nem tudják a lőfegyverek, de tökéletesen elsajátította íjak és dobott köveket.
fokozatosan tökéletesítette fegyvereket. Voltak számszeríj, majd fegyvereket és puska pyzhami. Aztán jött elfogadja automata puskákat, hogy kirúgták szerves nyakörvek, és amely nem volt szükséges újratölteni minden egyes lövés után. Fikció, a telek használt molekuláris dezintegrátort, lézer, fagyasztás fegyver.
A szépség a forgatás játék, amit majd könnyedén alkalmazhatja a menübe, és változtassa meg a fegyvereket a különböző helyzetekben. De először meg kell adnod több szinten, hogy hozzáférjen a frissítésekhez. A tovább jutsz, annál erősebb lesz a fegyvertár. És a lövők más:

  • katonai
  • A fantasztikus
  • Sport

Lövöldözős játékok Lövöldözős játékok a lehetőségét, kóstolás játékok fényképezési

ellen minden ellenség használt bizonyos fegyverek, és ez annak köszönhető, hogy a meghatározott feltételek a forgatókönyvet. Még egy egyszerű lőfegyverek hasznos lehet ellene robotok, csak a golyót kell egy speciális erő, hogy behatoljon páncél, és nyomja le a dobozokat legtöbb elektronikus szívében.
De vannak más szörnyek lesz harcolni kreatívabb módon. Kiderül, hogy a zombik nem kell félni golyót, de holtan esnek, amikor elütötte tűz hatásának gorohostrela. Növények vs Zombies – ún játék, ha a mezőgazdasági termelő küzd az élő halott, tönkretéve a zöldségtermesztésben. Kezdetben elég borsó, de ha zombik alkalmazkodnak hozzájuk, meg kell mozgatni, hogy erősebb növényeket.
A háború, minden gép jó, különösen, ha azok segítik bazookas, géppisztolyok, puskák, pisztolyok, aknavetőt, tankok, légierő és a haditengerészet. Telepítse teljes körű háború a hatalmas virtuális világban a militáns játékosok, akik szívesebben játszanak lövöldözős játékokban. Ők javasolják az szövetségesei körülvéve az ellenség, dolgozzon ki egy ravasz tervet a legmodernebb fegyvereket és diadalmasan jönnek. Itt mindenki úgy érzi, egy általános, és a siker vagy kudarc vezető csak személyes akciók.
háború tartott a vízmélység és a felület, harcosok csepp bombák, katonák szalonka. Akkor válhat egy mesterlövész, és céljuk a kijelölt célt. Lövés Játékok Online elégedetlenség lett a legnépszerűbb a fiúk körében, így a változata a híres szórakoztató, mi is biztosított többlet.

Bypass lövők háború nélkül

Azt is lőni vadászat közben a megfelelő szimulációk, illetve, hogy gondoskodjon a sportlövészeti, egy fix cél és Frisbees. Ez is egy lenyűgöző és Szerencsejáték Shooting ingyenes igénylő éles szem.
előírja, ügyesség és mozog a területen labdákat, melyet le kell bontani a forgatás ágyú. Amikor megjelenik egy egyszínű, lőni őket, ezért szakítottunk. Egy másik téma, alkalmazni logika – hogy kiadja az objektum lövés szünetet szerkezete körül. Csak azt kell, hogy egy bizonyos ponton, a részletekre az építési összeomlott sorrendben. Találkoztunk, és Robin Hood, a megtakarítás ártatlan megbüntesse a város lakói. Minden akasztófa lehet oldani, ha egy nyíl, hogy megöli a kötelet. Ez a lövés igényel speciális pontosság és a szegény polgárok Számítunk rád.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more