Könyvjelzők

Játék My Adventure Book online

Játék My Adventure Book

My Adventure Book

My Adventure Book

Előttünk egy új, izgalmas játék My Adventure könyvet az egyik vezető játékfejlesztő az érintés. Ez bemutatja, hogy egy kedves fiatalember, Jack. A gyermekkortól szeretett olvasni könyveket, hogy elmerül vele egy olyan világban, kaland, mágia és bonyolult történet, ami megragadta törődjön a fényességet. Aztán egy nap, amikor felébredt, hősünk találta magát egy ismeretlen házban. Amint ott találta magát itt, és mi folyik itt? A szeme az asztalra, és ott talált egy feljegyzést. Azt mondta, hogy az egyik varázslókat szórakoztató könyv be a világ egyik könyvet, és most, hogy azt haza, hogy a karakter kell végezni egy bizonyos módon, és hogy megtalálja ezt a mágus. Hősünk nem meghökkent, és kezdődött az út. Most te és én, hogy segítsen neki. Ahhoz, hogy menjen végig, meg kell oldani a sok rejtélyek és rejtvények, mert semmi sem olyan egyszerű. Control A játék nagyon egyszerű, és zajlik az egérrel. Kattints a tárgyakra látni, mert azok alapján tudja elrejteni a tárgyakat, melyekre szükséged van. Ha úgy találja, így ez lesz az Ön számára a zsebében. Gondolj bele, hogyan kell használni őket, és ha talál, csak drag and drop, amire szüksége van
Játék My Adventure könyv van egy nagyon érdekes történet, gyönyörű grafika és eredeti zenét. Mindez nem hagyja közömbösen nem egy megrögzött játékos ventilátor rejtvényeket megoldani, és rejtvényeket. Valóban, az első helyen My Adventure könyv célja az intelligencia fejlődésének és a logikus gondolkodás. Gyorsabb billentse táblagépén, telefonján vagy a számítógép, és élvezze a játékot. Az is lehetséges, hogy játszani közvetlenül a weboldal az interneten. Ha azt szeretnénk, hogy megmutassák az eredmények a többi játékos, csak megy, regisztráljon vagy jelentkezzen be ugyanazzal a fiókkal az egyik társadalmi hálózatok. Ezután minden sikerek és eredmények jelennek meg a profilját, és velük elérhető lesz az összes többi.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more