Könyvjelzők

1100AD

Alternatív nevek: 1100AD: válás borostyán földeket

1100 AD Online - egy ingyenes böngésző alapú multiplayer online játék, játék, ahol úgy érzi, mint egy uralkodó egy kis tartományban. A műfaj az online stratégia 1100 AD tartozik a gazdasági szimulációs játék. Nos, bizonyára mindannyian valaha is akartam egy kis szünetet a következő nyomasztó és szürke munka mindennapos, és úgy érzi magát, egy részét az ókori világ? 1100 AD Online játék stratégia, amely a szeretet minden műértő az ilyen termékek.

Vegyél részt a játékban 1100 AD nem kell sok idő, és nem különösebben nehéz folyamat. Ez nagyon egyszerű: adja meg a fiók nevét, jelszavát és e-mail címét. Ezután az e-mail postafiókját, kapni fog egy e-mailt az aktiváló fiókja, a regisztrációs vége lesz a 1100 AD.

Mint már említettük, a 1100 AD online játék, amelyben az Ön rendelkezésére egy kis város a tényállást, amely teljesen függ neked. Időrendben az események a játékban, annak tulajdonítható, hogy az idő a középkorban, és ez azt jelenti, hogy a fő cél az, hogy megvédje a várost a folyamatos támadások kívülről támadó. Ez azt jelenti, hogy a védelem nem lehet kétséges a tetején, és a katonák mindig készen áll a harcra. De a rendszeres katonai műveletek nem kell lemondanunk a fő szempont, hogy megtartja a játék 1100 AD Online - gazdasági összetevő, amely elengedhetetlen a fejlődéséhez a tartományban. Ebben a játékban meg kell tudni, hogy nem csak egy jó menedzser és a vezető, hanem az illetékes parancsnoka, miután a diplomáciai megállapodások nem mindig így megoldani a problémákat, és néha igénybe kell az erő alkalmazását.

Játékmenet fejlesztők tökéletesítette a legapróbb részletekig, és ez elég nyilvánvaló az egész. Egy példája törődve a játékosok, az a képesség, hogy biztonságosan felszerelni a birodalom és felvenni a szükséges számú csapatok az első két hétben a játék. Elég jó lépés a részét a fejlesztők lehetővé tette az újonnan érkezők jól érzik magukat, az első és ne aggódj, hogy razmetennymi a szilánkok riválisok felülmúlja őket, több szinten. Ti két hét mindig lehet költeni olyan fontos dolgok, mint épület kreposttnyh falak, bérbeadása és élesítés csapatok, vagy vegyenek részt jousts és versenyek, beszélgetni a szomszédokkal.

A játékot 1100 AD több szórakoztató barátaival, mert a játék tökéletesen megvalósított rendszer klánok és céhek, és csatlakozz a klán érdemes. A legpesszimistább esetben kap bónuszokat klán, és a legoptimistább - a támogatás és segítség a kollégák bármikor, amikor szükség van az Ön számára.

A legjobb az egészben, hogy kiderül, ha elkezd játszani a játékot online 1100 AD - az, hogy nem követelve, hogy az eltöltött idő a játékban. És a nagy, annak érdekében, hogy nyomon kövesse és szervezi az összes meg nem kell több, mint húsz percet pyatnidtsati nap. Minden parancs lesz hallható, és cselekedni a tárgyak, sőt, a legtöbb minden olyan intézkedés automatikusan működik. Ez azt jelenti, hogy a monitor, vagy megerősítik a teljesítmény akkor nem kell.

A másik nagy lépés a fejlesztők - ez egy lehetőség, hogy megszerezzék a személyes tanácsadók. Nos, mondjuk, hogy egyáltalán nem érdekli a katonai ügyek az állam és a gazdaság van az Ön személyes felügyelete. Nem probléma, bérel magának egy katonai tanácsadója, aki biztosítja, hogy a katonai politika mindig is a szinten. Így játszanak a 1100 AD lesz igazán érdekes és élvezetes.

1100 AD játszani, mint mindenki, kivétel nélkül, aki szereti a fejlődő és izgalmas játék termékek. Ne lézeng, regisztráljon, és bizonyítja, hogy megérdemli, hogy egy igazi győztes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more