Könyvjelzők

11x11

Alternatív nevek: Football Manager

11x11 online játék - ez egy nagyon népszerű futball menedzser játék, ahol lesz a vezetőedző a saját labdarúgó-válogatott. Vegyél részt a játékban 11x11 a következő: kiválasztja a partíciót, hogy "játszani", és menj a regisztrációs oldalra 11x11. Ezen az oldalon, hogy a játék 11x11 online, meg kell adni a felhasználónevet, e-mail címét, jelszavát, jelölje ki a kiszolgálót, szex, interfész nyelvét, lakóhely szerinti ország irányító és kattintson a "Regisztráció".

Előtt játszani a játékot online 11x11, fontos tudni, hogy a játékosok a labdarúgó-csapata egy sor olyan jellemzők, amelyek befolyásolják az eredményt a meccs:

A 40 éves, nem vesz részt a labdarúgó-mérkőzések.

Game 11x11 interneten is ad tagjainak a labdarúgó-csapat olyan különleges képességek

11x11 Online Football Manager jelentős előnyt más hasonló játékok. Először is, az online futball menedzser játék 11x11 nagyon egyszerű a szabályokat lehet válogatni ki nagyon gyorsan, eltöltött néhány perc alatt. Másodszor, minden egyszerűsége, 11x11 Online elmerülhet ebben a nagy futball szórakoztató játék, 11x11 interneten nem engedi, hogy hagyja el a számítógépet, ezért is lett olyan népszerű az internet felhasználók számára.

11x11 regisztráció lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy labdarúgó-válogatott a 18 játékos. Meg kell fejleszteni a stratégia és a taktika a promóció, a csapat általában, és különösen az egyéni játékos. Online játék 11x11 hozza meg cél, hogy megnyerjük a sok mérkőzés, legyőzte riválisait. 11x11 játszani sikeres, meg kell építeni a stadionok, és transzferek kínál képzést, barátságos, és a betetőzése a játék - díjat versenyek.

Te vagy vakmerő, érzelmi és kész arra, hogy vezesse a labdarúgó-válogatott, a győzelem? Kezdj el játszani 11x11 most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more