Könyvjelzők

1Pirat

Alternatív nevek: 1pirat

1pirat Online - egy ingyenes böngésző alapú online RPG játék, ami által lakott bátor hajósok és a kalózok.

Ez a játék nem kell telepíteni a számítógépre, akkor játszani bárhol van internet-hozzáférése. A játék már tesztelték, és tökéletesen működik a böngészőkben, például: Google Chrome (nem kevesebb, mint 10 változatban), Mozilla Firefox (4-es verzió vagy újabb) és az Internet Explorer (8 vagy újabb verzió).

Játssz igru1pirat online lesz nagyon érdekes, hiszen rendelkezésre állnak vintage és modern hadihajók, vannak csaták a vízen és a szárazföldön, és sok vérszomjas szörnyek és világos ...

Első játék kalóz kínál séta 1pirat regisztráció, amely után akkor hozza létre a karaktert, és indítsa el a játékot. De mindez rendben. Szóval, az egyik kalóz Regisztráció: töltse ki a regisztrációs űrlapot beírja a megfelelő mezőkbe az e-mail cím, felhasználónév (a nevét a jövőben karakter), a jelszót, és válassza ki a padlót az ő hőse. Ezután, fogadja el a feltételeket és megállapodások a játék, és a regisztráció lezárul. Ha van egy fiókot a Facebook, akkor jelentkezzen be a játékot, használja (nem halad Registratsiya1pirat az oldalon).

Most a játék maga. 1pirat online játék kezdődik a dél Tobacco Island Beach, ahol volt, miután a hajótörés. Itt lesz a kívánt kezdeti információk a játékról, valamint találkozik az első ellenfele, ahol tanulni harcolni. Ha az alapfokú oktatásban bármilyen kérdése van, akkor kérjen segítséget a tanácsadók és mentorok (övék támogatás kompetens és érthető magyarázatot, hogyan kell kezdeni, és továbbra is az utazás a játékban ...)

Első Pirate online ajánlatok a karakter közül lehet választani a különböző szakmák, ez a halász, bányász, utcaseprő, kalóz és a The Alchemist.

Kiválasztása a szakma Fisher (professzionális eszköz - rúd), a karakter lesz a halakat, miközben húzza néhány értékes elem ...

Kiválasztása a szakma bányászok (professzionális eszköz - Kirk), a karakter kivonat ore enyém ...

Collector kiválasztása a szakmai (professzionális eszköz - Lukoshko és Sarló), a karakter gyűjteni gombát ...

Kiválasztása a Pirate szakma, hidd el, ez nem egy könnyű szakma, a karakter kell, hogy folyamatosan vegyenek részt a harcokban, nyer vagy mosogató ellenséges hajókat ...

Kiválasztása a szakma Alchemist (szükséges eszközöket - habarcs Book Reagensek és Scrolls receptekkel), a karakter fog készíteni a különböző mágikus italokat ...

1 online kalózos játék többféle dolgot: páncélok, fegyverek és ékszerek. Mindezek a dolgok lehet vásárolni a boltokban.

Armor - minden, ami tudunk át a hős, az ő védelmében (sisakok, Sapkák, nadrág és több), egy nagyon fontos dolog, a pajzs és pajzs (hogy megvédi bármely részén karakter)

Weapon - van 6 féle fegyver: Hammer, fejsze, kard, kés, lándzsa és Dubin,

Ékszer - tartalmaznak mágikus, és adjunk hozzá hős erő, ravaszság és találékonyság. Ezt: amulettek, fülbevalók és gyűrűk.

1pirat játék sokféle jól megtervezett és törekvés feladatokat, amelyek a teljesítmény, a karakter lesz a tapasztalatszerzés, és a felhalmozott elég pénzt, akkor vegyél egy csónak, vagy hajó. A játék nagyon sok különböző szörnyek.

A felhalmozott tapasztalat a hős 1pirat online játék, lehet kiosztani a fizikai képességek, birtoklása a mágia, és a fegyverek birtoklása minden osztályban.

Játszhat v1pirat vételi és eladási különböző áruk piacán, a szigetek, valamint a magán kiskereskedelmi üzletekben.

Az 5-game sziget található társított egy hálózatot, Arena - helyszín harcol.

A játékot online 1pirat, akkor egy szövetségese, ami itt található, és ezzel együtt a terrorizmus elleni közös ellenséget, vagy különösen erős szörnyek.

A igra1pirat Online különleges szerepet klánok, ami a játék elég sokat. A klánok ostrom kastélyok és települések, és még sok más dolog, hogy nem állnak rendelkezésre külön-külön ...

1pirat játék egy áttételi rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a barátod a játék, és akkor kapja meg a bónuszt.

Összefoglalva ezt a felülvizsgálatot, Hozzáteszem: a játék nagyon széles, és sokkal érdekesebb. Szóval, nem vesztegeti az idejét, jöjjön igre1pirat Regisztráció és csatlakozzon a játékot!

Élő igra1pirat vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more