Könyvjelzők

4Sight

Alternatív nevek: 4 hely, 4 perc

Mi egy leválasztót alkotunk. Ezenkívül hat különböző osztály képviselőinek tanulmányozásával kell kiválasztani őket. Az egyenruhák és fegyverek bármely része saját belátása szerint elvégezhető. Természetesen fokozatosan rendelkezésre állnak a tökéletesebb helyettesítésre vagy a rendelkezésre álló eszközök javítására. A 4Sight játék letöltéséhez a hivatalos honlapon meg kell felelnie az adatvédelmi irányelveknek és feliratkozni a projekthez kapcsolódó hírekről. A városban a klánok közötti ellenzék, amelyek egy egységes hatalom létrehozását kívánják az egész területre, nem csökken. Kezdve játszani a 4Sight játékot, gyakran fegyvert kell venni. Sokkal ésszerűbb, ha a leválás különböző tehetségek és készségek képviselőiből áll, akik készen állnak arra, hogy minden helyzetben hatékonyan járjanak el.

A

4Sight iPlayer nemcsak aktív tevékenységeket, hanem titkos intelligenciát is vállal. Néha előnyösebb a küzdelem, néha előnyösebb, ha az egészség távolról működik. A mesterlövészek képesek jelentős károkat okozni sniping közben, miközben a szamurájok továbbra is észrevétlenek és halálosak maradnak, ügyesen nehezen elérhetik a helyeket. Fontos, hogy alkalmazkodni tudjunk egy olyan helyzethez, amely váratlanul megváltozhat. Azonban ez az elképzelés az ellenség vezetőjévé válhat, így az éberség nem bánt, hogy ne feledkezzen meg a beállított csapdának. Kalandozásra készülve készen áll arra, hogy gyorsan reagáljon, reagáljon az ellenfelek fellépésére a szakemberek világosságával.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more