Könyvjelzők

8 labdás billiárd

Alternatív nevek:
A

8 Ball Pool a legnépszerűbb medenceszimulátor mobil platformokon. Jó a grafika a játékban. A zenei kompozíciókat ízlésesen választják ki, a szinkronjátékot magas színvonalon adják elő.

Mielőtt elkezdesz játszani a 8 Ball Pool játékkal, gondolj ki egy játéknevet magadnak, és válaszd ki a neked tetsző avatart.

Ezután egy rövid oktatóprogram elvégzése után a világ minden táján elhelyezkedő asztalokon tesztelheti tudását játékokban.

Úgy tűnhet, hogy a játék nagyon egyszerű, és nincs is benne sok tennivaló, de nem az.

Lesz mit csinálni:

  • Versenyezzen és nyerjen bajnokságot szerte a világon
  • Válassz golyókat ízlésed szerint
  • Döntse el, mely asztalok hoznak szerencsét
  • Határozza meg a következő játék stratégiáját
  • Versenyezz más játékosokkal a PvP
  • játékban

Mindez és még sok más vár rád ebben a csodálatos játékban. Az alábbiakban mindent részletesebben írunk.

Lépjen feljebb a ranglistán, és vegyen részt a különböző országokban megrendezett bajnokságokon. Minden következő játék nehezebb lesz, mint az előző. Érdekes és izgalmas, emellett olyan játékokra is felkészít, amelyekben az ellenfelek igazi játékosok lesznek.

Hívd meg barátaidat és ismerőseidet a játékba. Tudja meg, melyikőtök fogja jobban elsajátítani a biliárdot. Vagy szerezzen új barátokat több ezer játékos között a világ minden tájáról.

A győzelmekért érméket kap, amelyeket később elkölthet a játékboltban.

A játék mesterséges intelligencia rendszere igyekszik gondoskodni arról, hogy mindig a tiédnek megfelelő szintű ellenfelekkel játssz, így nem lesz könnyű minden alkalommal nyerni.

Ha sikerül előkelőre másznia a rangsorban, akkor hozzáférhet a legexkluzívabb mérkőzésekhez a legértékesebb nyereményekkel, amelyek nyerése esetén a tiéd lesznek. De az ottani ellenfelek ügyesen és könyörtelenül várnak rád.

A többjátékos meccseken való részvétel során kiütéses meccsen kell játszania. Minél több ellenfelet sikerül legyőzni, annál előrébb kerül a neved a rangsorban.

Az

Bajnokok versenyét rendszeresen rendezik, és ahhoz, hogy fitten tartsa magát, vagy javítsa képességeit, gyakrabban kell belépnie a játékba. Annak érdekében, hogy ne felejtsen el belenézni a játékba, a fejlesztők egy nyereményrendszert készítettek, amelyet akkor kaphat meg, ha egyetlen napot sem hagy ki.

Csak te döntöd el, meddig játszol. Ez lehet csak egy meccs, vagy játszhat egész nap nagy számú ellenféllel.

A játékon belüli üzlet felajánlhatja, hogy megvásárolja az Önnek leginkább tetsző dákót, vagy a választott labdákat és asztalt játékon belüli valutáért vagy valódi pénzért. Az üzletben az ajánlatok rendszeresen frissülnek, néha exkluzív árukat is kaphat ott.

Az elköltött pénz mennyisége befolyásolja a megjelenést, de a készség csak rajtad múlik, és pénzért nem lehet megvenni.

Időnként megrendezésre kerülő versenyek az ünnepekre, exkluzív díjakkal.

Az

8 Ball Pool ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Kezdjen el játszani most, és próbálja meg meghódítani a biliárd világát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more