Könyvjelzők

Kilenc világ

Alternatív nevek: Asgard

játék Kilenc világ: nehéz lenni Isten.

A

forduló alapú stratégia egyértelmű cselekvési tervet igényel a cél elérése érdekében. Minden játéknak megvan a sajátja, de ha a fantázia rajongója vagy, gyenge a skandináv mítoszok, imádják az MMORPG-t, és nem félnek a felelősségtől, akkor a Nine Worlds játék jön létre az Ön számára. Asgardot az ókori istenek széttépik, és míg néhányan jó prédikálnak, mások az embereket a gonosz helyzetébe merítik. Hosszú távollét háborúhoz vezetett, és bár elhalványult, néhány forró pont gyakran felgyullad, és az embernek teljesen fegyveresnek kell lennie ahhoz, hogy visszaszorítsa az ellenség támadását. Milyen út vonzza Önt - békés környezete játékosokkal, fosztogatás, csempészet, fosztogatás és fogság? Indítsa el a kilenc világot, hogy játsszon, és irányítsa a várost annak érdekében, hogy a saját stratégiájának kiválasztásával a dicsőséget és a jólétet hozza. Ön kiváltságokat és hatásköröket kap, az esély arra, hogy a győzelemhez vezető összes lehetőséget teljes mértékben használhassa.

A Nine Worlds, mint tapasztalt játékos játékához, gondosan emlékezzen a kezdőknek szóló bevezető órára. Megjelenik a lehetséges műveletek, vezérlési módszerek és beállítások. Az ilyen alapos képzés után minden kétség, a kérdések eltűnnek, és meg fogod érteni néhány trükköt:

 • Novichkam jobban bujkál a városban, amíg erejüket nem kapják. Vegyünk részt a gazdaság építésében és a hadsereg fejlődésében, és erősebbé váljon, támadd meg a szomszédokat.
 • Személyesen csak katonákon lehet szivattyúzni, és automatikusan küzdenek.

A város szempontjából nagyon fontos a gazdaság, és erőforrásokat kell beszerezni és rengeteg árut termelni, hogy a hadsereg minden ponton elégedett legyen. Rendszeresen várjon a banditák meglátogatására, akik támadnak, rabolnak, megtörnek és elhagyják a várost zsákmányolással. Siess, hogy visszatérjen a vállalat és a bánya működő állapotába, hogy helyreállítsa a kincstárba belépő tételek áramlását. Ha magad akarsz visszatérni fegyveres látogatásra a szomszédaiddal, akkor ezt úgy teheted meg, hogy megadod a parancsot a hadseregednek, de csak akkor teheted meg, ha biztosak vagyunk a saját fölényedben.

Köszönjük meg hősét.

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy nem egy konkrét karaktert irányítasz, hanem egy egész várost az összes infrastruktúrával, beleértve a hadsereget is. De az öt versenyen katonákat bérelhet:

 • Magi
 • Halhatatlanok
 • Óriások
 • Elves
 • Dwarfs

Hátrányok az egyes fajokhoz tartozó erényekkel. Például az óriások rettenetesek a gnómokról, de az elfeknél alacsonyabbak, és ezek a gnómok támadása alá fognak esni. Tanulmányozzuk az egyes karakterek tulajdonságait, alkossanak ki egy fegyveres egységet, és ne felejtsük el folyamatosan részt venni a fejlesztésben. Ezt a területét minden játékos kezeli, ha a regisztráció a kilenc világ mögött van. A hősök kategóriái is a színmeghatározás szerint:

 • Oranzhevye
 • Violet
 • Krasnye
 • Sinie

Vörös a legerősebb és ritka példány, és ellenkezőleg, a kék karakterek a weaklingshez tartoznak, de a hősök lelkének összeszerelésének alapjaként szétszerelhetők, és a nagy indexekkel rendelkező hősök kiválasztásakor szükségesek. A lelkek a hősök erejének növelésének módjaként is használhatók, és ha az összes tulajdonságot a legmagasabb szintre emelik, akkor a legértékesebb harcos lesz, aki képes az egész ellenséges hadsereg szétszórására.

Kilenc világ

iPlayer egy nagyszerű böngészőalapú stratégia, ahol teljesítheti Napóleoni terveit, létrehozhat szövetséget, elpusztíthatja a szörnyű főnököket, a legmagasabb szintű minősítést, hasznos bónuszokat szerezhet, bővítheti városának határait. De a legfontosabb dolog a mennyei torony meghódítása, ahol csak a legértékesebb mászni tud, mind a 100 padlót betörve.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more