Könyvjelzők

Tér a kötetlenek számára

Alternatív nevek:
A

A Space for the Unbound egy nagyon kedves játék, nagyszerű RPG az Ön és számítógépe számára. A grafika itt rajzfilm stílusú, a 90-es évek klasszikus játékaira emlékeztet. Minden karakter gyönyörű hangú, a zene kellemes és nem zavar akkor sem, ha már régóta játszol.

A játék egy Indonézia által ihletett helyen játszódik, de nem egy nyüzsgő metropoliszban, hanem egy kis tartományi városban. Ebben a faluban van egy kis iskola, ahol egy természetfeletti erővel rendelkező fiú és lány tanul. A játék a kapcsolatukról és azokról a nehézségekről mesél, amelyekkel a szerelmes tinédzsereknek szembe kell nézniük.

Sok gond vár rád:

  • Fedje fel a titkokat
  • Legyőzni a depressziót
  • Kommunikáció a játékban élő többi szereplővel
  • Gyűjts egy gyűjteményt olyan macskákból, amelyeknek sok van a játékban

Nehézségek adódtak a játék főszereplői, Atma és Raya kapcsolatában, amiatt, hogy közös iskolázásuk a végéhez közeledik. Segíts nekik átvészelni ezt a kapcsolati válságot, és jobban megismerni egymást.

A játék nagyon nyugodt, az emberek agressziója nélkül. Aktív akciói vannak a felébredt titokzatos erővel, amely veszélyezteti a város létét. Legtöbbször számos párbeszéd vár rád, így ha nem szeretsz olvasni, akkor érdemes valami mást játszani. Leginkább a lányok élvezik az A Space for the Unbound-ot, de lehet, hogy néhány srác is eljátssza majd, bár valószínűleg nem ismerik el.

Sok rejtély és titok van a városban, amelyeket meg kell fejtened, miközben a lakossággal kommunikálsz. Útközben a szereplők közelebb kerülnek egymáshoz, és kezdik jobban megérteni egymást. Itt sok gyönyörű festői tájat láthat, érdekes építészettel. Szó szerint minden képkocka úgy néz ki, mint egy valódi kép.

Egy detektívtörténet, amit a játék elmesél, nem túl zavaros és bonyolult. A cselekmény alapvetően a főszereplők érzéseiről szól, akik együtt mennek keresztül egy veszélyes kalandon.

A játék cselekménye a kilencvenes évek indonéziai hátterébe vezet. Tudja meg, hogyan éltek az emberek akkoriban azokon a helyeken. Csevegjen a megismert szereplőkkel, és merüljön el a múltjukban történt eseményekben.

A játék hangulatát egy csodálatos zenei válogatás teremti meg, erről a tehetséges zeneszerző Masdito Ittou Bakhtiar gondoskodott. A zenei dizájnnak köszönhetően teljesen elmerülhetsz a játékban, és egy időre megfeledkezhetsz a való világ létezéséről. Figyelje az időt, különben azt kockáztatja, hogy a tervezettnél több időt tölt a játékban. Könnyű elragadtatni.

Töltsön el néhány estét aranyos macskák és aranyos főszereplők társaságában. Mentsd meg a várost a haláltól, és rájössz, hogy az élet nem ér véget az iskola végével, ellenkezőleg, csak kezdődik.

A Space for the Unbound ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog sikerülni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán. A fejlesztők nem kapzsiak, és gyakran alacsony pénzért akciós áron adják el alkotásaikat.

Kezdj el játszani most, és fedezd fel egy indonéz tartományi város titkait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more