Könyvjelzők

Ace Defender: Dragon War

Alternatív nevek:

Ace Defender: Dragon War egy szokatlan játék, amely egyesíti az üresjárati rpg és a Tower Defense műfajokat. A játék nem büszkélkedhet kiváló grafikával. Ennek ellenére minden nagyon minőségileg megtörtént, a kép kellemes. Az effektekkel, animációkkal is minden rendben van, mértékkel vannak, és nem idegesítenek.

Az Ace Defender: Dragon War játékban a név és az avatár kiválasztásakor a már megszokott eljárással kezdesz.

A játék elsősorban arról nevezetes, hogy két játék egyben. Nem fogsz belefáradni a játékba, mert a játékban két különböző típusú harc található.

Hősök három frakcióra osztva

 1. Természet
 2. Isteni Fény
 3. Moonshadow

Öt hősből álló osztagot kell alkotnia. Tippként három lehetőséget hagytak a fejlesztők, és akkor egyedül kell kitalálnia, hogyan válassza ki a megfelelő harcosokat. Minden harcosnak két sor képessége van. Egy mag, amely több egyedi képességből áll? plusz készlethelyek. A másik a toronyvédő harcokhoz való. A szintet feljebb lépve minden készséged fejleszthető lesz.

A játék főoldalán egy térképet láthatsz, amelyen sok tevékenység található a játékban, de nem mindegyik érhető el az első pályáktól. Néhány megnyitásához el kell érnie egy bizonyos szintet.

A játékban elérhető helyek listája alább található.

 • Mennyország vára.
 • Aréna.
 • Arena of Kings.
 • Kincsvadászat.
 • Vid Abyss.
 • Varázslatos romok.
 • Hajnal pajzsa.
 • Teszttorony.

Ezeken a helyszíneken sok szint található, amelyeken áthaladva hőskártyákat, aranyat és tapasztalatot szerezhet. Valamint a kristályok, amelyek a játék legértékesebb pénzneme.

Természetesen vannak céhek és raidek a játékban. Expedíció sok helyszínnel.

A játék arénája kissé szokatlan, és két móddal rendelkezik. Az egyik az, amikor a hősök közvetlenül harcolnak. A második - amelyben az Ön feladata, hogy meghatározza a győztest a két csapat közötti csatában. Mindkét esetben érdekes nyereményeket talál.

Két harci mód, az egyik a szokásos tétlen rpg harci mód, amikor egy csapat ellenség szembeszáll a harcosaival. A második a toronyvédő stílusú. Ebben az esetben a csapatod harcosai ellenséges egységek hordájával fognak harcolni. A csata elején csak egyet teszel a pályára, később az ellenség megsemmisítésekor kapott pontokért a többi harcosodat is bevonhatod a csatába. Ebben az esetben az a feladatod, hogy távol tartsd az ellenséget a kristálytól, amelynek 10 életegysége van. Ha a kristály megsemmisül, a csata elveszettnek minősül.

Csata és sebességváltás közben elérhető, mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.

A játékba való napi belépéshez bónuszok járnak. Több üzlet is van. Unió, Aréna, Feloszlás, Állatok illúziói és még néhány.

A játékot meglehetősen kényelmesen játsszák még pénzbefektetés nélkül is. Ha szeretnél köszönetet mondani a fejlesztőknek, vásárolhatsz valamit, és egy kicsit felgyorsíthatod a fejlesztést.

A

Ace Defender: Dragon War ingyenes letöltése Android rendszeren, itt, az oldalon található linkre kattintva.

A játék két különböző műfaj szokatlan kombinációjával érdemel figyelmet, kezdjen el játszani most, és nézze meg saját szemével!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more