Könyvjelzők

Ace Combat Assault Horizon

Alternatív nevek: Ace Combat Assault Horizon

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Videókártya: 512 MB

Lemezterület: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arcade repülés szimulátor, amely továbbra is a hagyomány az egyik hosszan futó sorozat műfaj. Az Ace Combat Assault Horizon fog játszani a nem túl távoli jövőben, különösen a 2015. A főhős a játék, ezredes püspök, vezetője egy század katonai erők az Egyesült Nemzetek más feladatot, hogy elpusztítsa a radikális banda a "bandita" utasításai alapján együttes erejével az orosz légierő és a NATO. A következő repülés, a repülőgép jelent meg a semmiből, a cápa szája festett fedélzeten kiüti őt, és püspök kénytelen kivenni, és közben repülőgép cápa tesz egy fordulatot, és vesz egy védtelen pilóta a ram. Ez a történet is szórakoztatni senkit, de a játék Ace Combat Assault Horizon nem olyan egyszerű, és ez a nyakkendő - csak egy álom a főszereplő, de a valóság az, hogy egy bátor pilóta harcol a lázadók valahol Észak-Afrikában, de sok az események az ő álom kezdete valóra az életben pilóta.

Játékmenet

Évelő arcade már sorozat ad neki igényt, hogy a büszke címet egy szimulátor, de úgy tűnik, hogy az Ace Combat Assault Horizon, és ez nem volt szükséges. Control A játék könnyebb, hogy épített és a fő hangsúly a dinamika, hanem a hitelesség. Például az Ace Combat Assault Horizon sík vagy vásároljon néhány fantasztikus body kit, vagy fegyver nem nagy probléma, az összes intézkedés során kerül sor a sajátos ellentmondás, ahol a harc mellett az orosz és a NATO-pilóták, és a fő ellenség a szervezett bűnözői csoport Oroszországból A tágas neve "bandita". Mindazonáltal, a játék Ace Combat Assault Horizon első minden része a sorozat, amely kerül megrendezésre a Földön, és nem egy fantasy világban furcsa kontinensen, hanem egy kevésbé ismert repülőgép. Az Ace Combat Assault Horizon játszhat a légi járműre, által létrehozott valódi példát, és még megtartotta a teljes nevét a modellek, valamint az amerikai katonai helikopterek vagy orosz eredetű. A

Van egy komoly lépés a szimulációt, ami kevés volna várható az alkotók az egyik legérdekesebb és legnépszerűbb számítógépes sorozat a műfajban.

CRA

, Hogy ösztönözzék a vágy, a rajongók körében az Ace Combat Assault Horizon vásárolni egy másik verziót, a fejlesztők készítettek számos érdekes meglepetés. A legérdekesebb ezek közül a vezérlési mód CRA. Ennek lényege rendszer célja, hogy egyszerűsítse a harcrendszer. Tehát, ha elkapta a farkát az ellenfél, ami egy őrült ritmus kezd csóválja, és kelj fel rohant fordul, tehát hogy célja a cél egyáltalán problémás nem lehetséges, akkor a push a két gomb, a sík fogják dobni a láthatatlan "folyosón" megismételve a pályán a cél. Ne tévesszük össze a robotpilóta üzemmódban, mert ha nem, időről időre, hogy állítsa be a pályáját a repülés célzás, akkor hagyja ezt a "folyosó", a CRA lehet automatikusan kikapcsol. Innováció fogadták éljenzés és teljesen vándoroltak multiplayer csatákat, de nem minden a játékosok voltak a félelem az ilyen vállalkozás, és ezek a multiplayer lehetőség is bekerült létre csaták, ahol nem tudja használni a hitelminősítő intézetek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more