Könyvjelzők

Ace of Spades

Alternatív nevek: Ace of Spades

Ace of Spades - harmadfokú, multiplayer, csapatjáték az első ember. Ace of Spades játék nagyon speciális, minden részletet, elemek és még hősök az űrlap tervezője részleteket.

Mint minden számítógépes játék, Ace of Spades online még azt állítja, hogy a paramétereket a számítógép. Ezért célszerű, hogy ellenőrizze az megfelel az ilyen rendszer követelményeinek, amelyek nem bonyolult:

 • CPU frekvencia - 800 MHz-es,
 • RAM - 256 MB
 • Hely a merevlemezen - 10 MB;
 • Kártya - 64 MB
 • Csatlakozás az internethez;
 • Keyboard,
 • Mouse.

Annak biztosítása, hogy minden rendben van akkor folytassa a regisztráció a játékban. De minden nem olyan egyszerű, mert akkor le Ace of Spades ingyenesen torrent. Ace of Spades vagy regisztrálj a karakter, ami lesz:

  1. Látogasson el a hivatalos honlapján a játék Ace of Spades,
  2. Kiválasztásához letölthető játék,
  3. Válasszon - regisztráció,
  4. Adja meg a nevét, a karakter,
  5. Adjon meg egy érvényes e-mail címét. Érdemes ellenőrizni a pontosságát ehhez a részhez,
  6. Válasszon - regisztrálja.

A játék elején minden kezdődik a válogatás a mérkőzést. Itt mutatjuk be a játékmód: hibaállapothoz néhány dombok, egy gyémánt bánya, zombi mód és csapata csatát. Mindkét módszernek megvannak az eredeti funkciókat folyosón. Ezután válassza ki a csapat, a zöld nemez nemez kék. De most már lehet választani a karaktert. Ön lehetőséget kapnak arra, hogy játsszon az egyik javasolt négy osztályba:

 • Foreman,
 • Sniper
 • Rocketeer,
 • Miner.

Foreman - közelharcban a lapátot. Az elsődleges fegyver: a géppuska és pisztoly van gránátok, tartály és garat fal áll a rendelkezésére. Van egy szuperfegyver - gyorstüzelő gépfegyver és a páncélököl.

Sniper - melee - csákány. Fegyver: puska, pisztoly. Továbbá bányák, bunker és egy kis falat. Nagyon gyors, agilis és jobban mozgott.

Rocketeer - melee - lapát. Felszereltség: automata, rakéta hátizsák. Továbbá, rakétavető, gránátok. Repülő rakéta hátizsák.

Miner - a pick vagy lapáttal a közelharci. Felszerelés: pisztoly és a dinamit. Szintén barikádot, és lépcsőn. Erős közelharci és azonnal fúj egy csomó lehetőség.

Játszható online játék Ace of Spades ilyen karakterek nem fognak unatkozni. A megjelenés biztosan nem különböznek lényegesen. A fő cél a játék -, hogy túlélje, építeni semmit, de az első dolog, maga a védelem és harc ellenségei az élet. Futtatja, és azonnal álljon és lő egyszer, és jól, hogy van mindezt már. De ez még nem minden, mert minden játék mód áll emellett feladataikat. Általánosságban elmondható, hogy nincs idő a pihenésre. Ami jó, mert ez az igazi játék.

És ez az, ami az egészet, és úgy érzik, hogy meg kell tanulni játszani az Ace of Spades, nincs más út. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - létrehozása helyes és gyors védelem - a siker kulcsa a csatában.

Ace of Spades játék a piacon csak 2011-től, és nem olyan, mint a szokásos formáját, de már a rajongók. Ön lesz az egyik közülük. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more