Könyvjelzők

Adventure Bay

Alternatív nevek:
Az

Adventure Bay egy szokatlan farmjáték, tele kalandokkal és utazásokkal, amelyet mobileszközökön is játszhatsz. Itt gyönyörű rajzfilm grafikákat láthat. A zene, mint általában, az ilyen játékokban pozitív és vidám. Mindenki élvezni fogja az Adventure Bay játékot, akár 10 éves, akár 60 éves, a kellemes hangulat és az izgalmas feladatok minden bizonnyal sok örömet szereznek.

Vasd át az oktatóanyagot, hogy megtanuld irányítani a játékot, és menj el a trópusi szigetekre, ahol kaland vár rád.

Fedezze fel a környéket, és válasszon egy helyet gazdaság építéséhez.

Ahhoz, hogy gazdasága sikeres legyen, egy nehéz utat kell leküzdenie.

  • Távolítsa el a növényzetet és készítse elő az épületek helyét
  • Keresse meg, hol szerezheti be a szükséges építőanyagokat
  • Vesse be a földeket a bőséges termésért
  • Szerezzen teheneket és egyéb állatokat
  • Élelmiszer és állatok gondozása
  • Térjen be a szárazföld belsejébe, és látogasson el más közeli helyekre, és keressen mindent, amit a farmon használhat

Ez egy lista az Önre váró feladatok közül. A játékban való előrehaladáshoz rendszeresen ki kell utaznia, és lépésről lépésre fel kell fedeznie a szigetek területét. A folyamat során új barátokra fogsz találni e helyek lakói között. Végezze el feladatait, és szerezzen értékes tárgyakat és érméket. Útközben lehetőség lesz mindenhez beszerezni, ami a farm fejlesztéséhez szükséges.

Ha előrehalad, folyamatosan szabad utat kell tennie. Ez a folyamat időigényes és sok erőfeszítést igényel. Vegyél egy levegőt és várd az energia-utánpótlást a saját gazdaságodban. Gondosan ellenőrizze az útvonal közelében található növényeket. Egyes gyógynövények és cserjék gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, és azonnal visszaállíthatják az elhasznált energiát.

A játékban nincs rohanás és kegyetlenség. Lassan, kellemes környezetben, minden lépésedre gondolhatsz.

Díszítve a környéket dekoratív épületekkel, kerti bútorokkal és virágágyásokkal, személyiséget ad, és szebbé teszi a világot.

Jelentkezzen be minden nap, hogy napi és heti bejelentkezési jutalmakat kapjon.

Látogassa meg időnként a játékon belüli boltot. Ebben dekorelemeket, építőanyagokat vásárolhat, sőt energiát is pótolhat. Vásárlás lehetséges játék pénznemben és valódi pénzben is. A választékot rendszeresen frissítjük, és gyakran vannak kedvezmények. Ha anyagilag meg akarja köszönni a fejlesztőket, mindenképpen vásároljon valamit.

Az ünnepekre a fejlesztők tematikus versenyekkel és érdekes nyereményekkel örvendeztetik meg Önt.

Szerezzen új barátokat a többi játékos között, és csevegjen velük.

A fejlesztők rendszeresen frissítik a játékot, hogy új területekkel, dekorációkkal és küldetésekkel kedveskedjenek neked.

Adventure Bay ingyenesen letölthető Android rendszeren, akkor kövesse az oldalon található linket.

A játék teljesen ingyenes, telepítse azonnal, és induljon el a mesés szigetekre, ahol soha nem fog unatkozni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more