Könyvjelzők

Kalandföldek: Családi kastély

Alternatív nevek:

Adventure Lands Family Mansion egy szórakoztató farm mobil eszközökhöz. A grafika hagyományosan színes, rajzfilm stílusú. Szórakoztató zene és jó hangjáték.

Ha már ismeri a mezőgazdasági játékokat, akkor nem lesz nehéz kitalálnia a vezérlőket. Ha kezdő vagy, itt egy kis oktatóanyag segít, mielőtt elkezdenéd játszani az Adventure Lands Family Mansion

játékot.

Ezután sok házimunkát és izgalmas kalandot talál a ház körül.

  • Végezze el a pénzkereseti feladatokat
  • Fedezze fel a szigetet erőforrások és értékes tárgyak után
  • Tervezze meg a farmot ízlése szerint
  • Vigyázz az állatokra
  • Győződjön meg arról, hogy a mezők nem üresek

Ez a játék fő feladatainak listája, de nem igazán fedi fel az összes szórakoztató és izgalmas kalandot, ami itt vár rád.

A felfedezni készülő területet köd borítja, amelyet a földek mélyére hatolva eloszlathatsz. De ezt nem olyan könnyű megtenni. Szó szerint el kell vágnia a saját útját. Ez egy nehéz feladat, amelynek helyreállítása sok energiát igényel, ami időbe telik. De ez elég gyorsan helyreáll, és amíg ez megtörténik, találhatsz magadnak egy másik tevékenységet a játékban. Ezenkívül a buja növényzet között gyakran találkoznak olyan tárgyak és növények, amelyek további energiát hoznak a további fejlődéshez.

Utazásai során sok érdekes karakterrel találkozhat, akik segítenek a feladatok elvégzésében és értékes tanácsokkal látják el.

A fő feladat egy álomfarm felépítése, erre irányulnak az utazásai, amelyek során lehetőség nyílik az építőanyag és egyéb hasznos erőforrások készleteinek feltöltésére.

Farm tervezése rajtad múlik. Válassza ki a legjobban tetsző stílust, és döntse el, hogyan helyezze el az épületeket és a mezőket a könnyebb hozzáférés érdekében.

Úgy tűnik, nincs közönségesebb egy vidéki farmnál, de ez nem. Bővítéséhez és fejlesztéséhez hajóval, sőt repülővel is kell utaznia.

Ne feledkezzen meg a játékról, a fejlesztők napi és heti bejelentkezési jutalmakat biztosítottak.

Lehetőség van az interneten a barátokkal való kommunikációra és akár közös feladatok elvégzésére is. Összefoghattok és segíthettek egymásnak.

A játékon belüli bolt rendszeresen frissíti a választékot, és gyakran vannak kedvezmények. A vásárlások mind játékpénzre, mind valódi pénzre történhetnek. Azzal, hogy pénzt költ az üzletben, ezzel támogatja a fejlesztőket, és megköszöni munkájukat.

A farm maga is képes élelmiszert és még sok mást előállítani. A termékek értékesítése lehetővé teszi, hogy több pénzt szerezzen, és még gyorsabban is helyreállítsa az energiát.

A kedvezmények leggyakrabban a szezonális ünnepek alatt vannak. Az árusításon kívül ezekben a napokban versenyeket is rendeznek egyedi nyereményekkel.

A játékot nem hagyták el, rendszeresen kap frissítéseket, új feladatokat és dekor elemeket hozva.

A

Adventure Lands Family Mansion ingyenesen letölthető Android-re az ezen az oldalon található linkre kattintva.

Telepítsd a játékot azonnal, és indulj el egy kalandra, hogy megépítsd álmaid farmját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more