Könyvjelzők

Aeon cryohazard

Alternatív nevek: mérhetetlen hosszú idő

Aeon Cryohazard: mi lesz a bolygónk?

Meg ismeri a gazdasági stratégiákban alkalmazott munka elvét, de ha nem félsz a nagyszabású munkától és komoly felelősségtől, az Aeon Cryohazard játék lesz a fogodban. Meg fogja fedezni a kozmikus terjeszkedéseket, a galaxisok példátlan szépségét, a lehetőséget, hogy újjáéledjen egy új életet, népesítse a bolygót.

Van is elég

nehézség, mert az ellenségek a csillagok között súrolnak, és lakott területeket keresnek, amiket meg kell ragadni. A közelmúltban a kryonok ellenségesek lettek minden élőlényre. Az élet felderítése a bolygókon egyszerűen pusztítják a lakosságot, hogy saját katonai bázist építsenek ki. Nem hagyják el a felügyelet nélküli tér sarkokat sem, mert minél több tüzelési pontot helyeznek el, annál bonyolultabbak lesznek.

Próbáld meg a Krion előtt, hogy hozzon létre saját telepeket és fegyvereket, amelyek megtámadhatják a támadásokat. Nincs ok arra, hogy üljünk egy bolygón, amikor olyan sok körül van, és mindenki készen áll arra, hogy fogadja a vendégeket, ami érdekesebb és produktívabb az Aeon Cryohazard játékának.

A saját, új világot építesz!

Aeon Cryohazard regisztrációra van szükség a böngészőjáték virtuális világának részévé válásához. Ezután találkozhat a játékosokkal, akiknek sikerült itt találkozniuk, és tapasztalatokat szereztek. A baráti szövetségekbe lépve velük együtt fogod megragadni a területet, és meg tudod védeni őket. De nem minden kolonista egyformán hasznos a köztük a potenciális ellenség, akivel a konfliktus elkerülhetetlen.

A település fejlesztését aktívan támogatni fogják. Egy új helyre rendezni:

 • Barkák, házak, felhőkarcolók és egyéb lakóépületek
 • Orbitális fegyverek
 • Shakhty
 • Termikus Atomerőmű

Minden a város fejlődésével foglalkozik, és nyomon követheti az előrehaladást a menüben, ahol a növekedés és az esés ingadozása látható:

 • Dovolstva naseleniya
 • Tudományos fejlődés
 • A modulok gyártásának gyorsítása
 • Anyagszintézis gyorsítása
 • Épületek építése
 • bányászati ​​erőforrás

A bolt új termékeinek eléréséhez pénzeszközökre és anyagokra van szükség: kristályok, fa, gáz, kő, olaj, étel. A játékraktárba pillantva látni fogja az Ön által felhalmozott gazdagságot, amely a cellákban elterjedt:

 • Artifacts
 • modul
 • Materialy
 • Resursy
 • Raznoe

Ha egy adott elemet gyorsan meg kell találni és alkalmazni kell, akkor ez az elosztás lehetővé teszi, hogy ezt gyorsan megtehesse.

A gazdaság élesítése és fejlesztése

Az agresszor támadásának meglepetésére felhalmozott erőforrásokkal kapcsolatban előzetesen meg kell gondolni a védelemről. A legjobb, ha az űrhajót felépítették, az utolsó minta erőteljes fegyverével felszerelték. Összesen hatféle hajó áll rendelkezésre, és fokozatosan javítani kell őket, és az új termékekhez jutniuk kell a szintek haladásakor.

A

-es építéshez a grafikonok olvasási készségeit és a végeredményt szemléltető látásmódot igényelnek. Csak egy megfelelően tervezett eszköz biztosít megbízható védelmet a Krionov és az agresszív gondolkodású játékosok ellen.

Aeon Cryohazard iPlayer a gazdasági kapcsolatok fejlesztését is igényli. Szövetségek létrehozása más gyarmatosítókkal, mint látnok alapítója. Segít együttesen megvédeni az ellenséget, és biztonságosan kereskedni online. Az őszinte kapcsolatok kiépítésével bizalmat és tiszteletet szerez, tapasztalatokat és kiváltságokat szerez.

A csillagok utazásának, a gazdasági stratégiáknak, a katonai műveleteknek, a fejlődés dinamikájának és a nagyszerű játéklehetőségeknek köszönhetően ez a játék minden bizonnyal tetszik, annak ellenére, hogy a rusztikus grafika kissé alulbecsüli az általános kellemes benyomást.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more