Könyvjelzők

Érintett Zone Tactics

Alternatív nevek: Érintett Zone Tactics

Játék érintett körzetben Tactics egy teljesen új játék kliens számítógépen. Itt, akkor belevetette magát a világ csaták, ahol szükség van, hogy egy igazi taktikus.

Játék érintett körzetben Tactics regisztráció csak a felnőtt felhasználók számára. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játék, akkor meg kell adnia:

1. A felhasználói név.

2.. A felhasználónevét és jelszavát.

A játék érintett körzetben taktika játszhat egyik módja biztosított, valamint a következő készségeket:

  1. Player vs Player. Ez az egyedülálló mód, ahol elleni küzdelem igazi ellenfelek.
  2. Step módban. Ebben a módban lesz képes, hogy megmutassák taktikai képességeit.
  3. Vezérlő egység. Ez az a mód, amelyben parancsnoksága alatt egy egész csoport katona lesz képes megbirkózni olyan ellenfelek számát.
  4. A menhelyek. Használja a fedelet ad arra, hogy minden a taktikai képességeit.
  5. Csaták dohányosok. Használhatja minden eszközt és homlokzatok menhelyek.
  6. Capture the Flag. Ebben a módban, akkor meg kell ragadniuk az ellenség bázisát, amíg csak lehet, és megtartják azt. Ahhoz, hogy a csata sikeres volt, a csapatnak kell működnie harmonikus.

Lejátszás érintett körzetben taktika lesz kiválasztva a kívánt osztály az Ön számára:

  1. Katonák osztály Commandos a legjobb felderítők és a mesterlövészek. Van egy kiváló áttekintést, valamint van egy magas szintű lopakodó. Fighters sikeresen elkülönített tárgyalásokat folytatnak intelligencia ellenőrzésére rögzítési pontokat. A gyenge páncél, de ugyanakkor alkalmazzák erős mesterlövész puska, valamint a különböző gránátok.
  2. Rohamosztagosok egy sokoldalú osztály. Működnek eredményesen a különböző helyzetekben a csatatéren. Rohamosztagosok sikeres támadást az ellenség harci pozíciókat, míg a rögzítés gombot pontokat, vagy védekező erősítsék egész csapat. Ezek jellemzik az átlagos. A harcokban használják közös automata fegyverek, gránátok és gránátvetők.
  3. Heavy gyalogsági használata hatalmas fegyverek és páncélok nagyon erős. Ez az osztály egyik kulcsfontosságú erő, amely elvezet a más osztályba, és képes megtörni szinte minden védelem. Ezek okozhatnak kritikus sebzést okoz minden ellenségeiket. Nehéz gyalogság a leglassabb osztályban a játék, amely egy kis áttekintés és unobtrusiveness.
  4. Tűz támogatás a legjobb támogatást a harcokban, amelyek nélkül minden támadás kudarcra van ítélve. Az állandó kölcsönhatásban intelligencia katonák tüzet támogatás teljesen megváltoztatni a háború során. Nekik erőt, hogy támadni ellenséget egy hatalmas távolságot. Védő páncél rakéta és habarcs egy nagyon gyenge, ezért van nagyon nagy szükség van segítségre más osztályokba. Tűz támogatás folyamatosan meg kell változtatni a helyét. A siker kulcsa ebben az osztályban - állandó mozgás és a mobilitás a csatatéren.

Érintett körzetben taktika online játék biztosan nyerni egy hatalmas sikert aratott a játékosok körében az egész világon.

Belevetette magát a világ érintett körzetben Tactics online és kap egy csomó móka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more