Könyvjelzők

Age of Darkness: Final Stand

Alternatív nevek:
Az

Age of Darkness Final Stand egy sötét RTS-játék. Általánosan elfogadott, hogy a prémium grafikai szint nem kötelező tulajdonsága a stratégiai játékoknak, ezzel minden rendben van. A zeneválasztáshoz és a szinkronszínészethez nincs hozzászólás, ezzel minden rendben van.

Ebben a játékban nagyon nehéz feladat vár rád. Állítsd meg a szörnyek hordáit, amelyek a sötétség fátyolából jöttek, hogy elpusztítsanak minden életet.

Ahhoz, hogy győzni tudj a csatatéren, és integetni akarsz, hogy visszaverd több ezer ellenség támadásait, egy erős védelemmel ellátott erődöt kell létrehoznod.

  • Fedezze fel az erőforrásokat a térképen
  • Ipari épületek és védelmi építmények építése
  • Hozzon létre egy erős hadsereget, amely képes ellenállni az éjszaka teremtményeinek
  • Hozz fényt a világ minden szegletébe, oszlasd el a sötétséget, amely elszívhatja az életet
  • Frissítse épületeit, és emelje szintre harcosait, ahogy tapasztalatot szereznek

De még ha sikerül is végrehajtania ezeket a feladatokat, ne számítson könnyű győzelemre.

Kevés más helyen a játékosok szembesülnek az ilyen hatalom sötét erőivel.

A sötétség erőivel szembeni fellépéshez ugyanolyan erős hősökre lesz szüksége. Ezen harcosok mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek erősebbé teszik az osztag többi katonáját. Amint tapasztalatot szerez és szintet lép fel, lehetősége nyílik a rendelkezésre álló készségek fejlesztésére vagy újak elsajátítására. Próbálja megmenteni a hősöket, és ne hagyja, hogy meghaljanak, minél magasabb a szintjük, annál erősebbek a vezetésük alatt álló csapatok.

A játék ciklikus. Napközben a legjobb az építkezésre és a bányászatra koncentrálni. Éjszaka, amikor a világot sötétség borítja, hárítsd vissza számos ellenség invázióját. A játék erős idegrendszert igényel. Nem könnyű végignézni, hogy a nap vívmányai közül hányat pusztítanak el szó szerint pillanatok alatt a gonosz szellemek éjszaka. De ez az, ami a játékot egyedivé és érdekessé teszi.

Nem fogsz tudni a falak mögött ülni. A játék legértékesebb erőforrása a dark essence. Ezt az anyagot csak elit rémálmok vadászatával lehet megszerezni.

De nem csak te vadászod rájuk, hanem a harcosaidra is. Amikor vadászni indulsz, légy óvatos, nem nehéz elragadni és lesbe esni, ahol több ellenség könnyen elpusztítja csapatodat.

A csaták valós időben zajlanak. Különböző harci technikák hatékonyak minden típusú ellenség ellen.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy minden rossz egyforma, de nem az.

A csatatéren lesben állsz:

  1. köpők – képesek elpusztítani az ellenfeleket anélkül, hogy megközelítenék az
  2. -t
  3. A zúzók hatalmas közelharci sebzést okoznak, és nagyon nehéz őket megölni
  4. A szellemek nagyon gyorsan mozognak
  5. Nightmares Elite Universal Assassins

Az ellenséges hadsereg több ezer ilyen lényből áll majd, amelyek hullámként mozognak, és mindent elsöpörnek az útjába.

Az

Age of Darkness Final Stand játékot nehéz játszani, és néha reménytelennek érzi magát. De ne hagyd abba a harcot, és képes leszel elpusztítani mindezt a gonosz szellemeket.

Age of Darkness Final Stand ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztők webhelyén.

Ments meg egy halálra ítélt világot a pusztulástól, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more