Könyvjelzők

A fagyok kora

Alternatív nevek:

Az Age of Frostfall izgalmas stratégia a mobileszközök számára. A játékban kiváló minőségű, rajzfilm stílusú 3D-s grafikát, jó szinkronizálást és szép zeneválasztékot talál.

Play Age of Frostfall Érdekes lesz. A játéknak története van. Kezelned kell az egyik erődöt, amely visszatartja a jeges sötétséget, amely el akarja pusztítani a világot.

Ha nézted a Trónok harca című tévésorozatot, könnyen kitalálhatod, milyen gonoszsággal kell megküzdeni ebben a játékban.

Egy ilyen erős ellenségnek sok erőfeszítést igényel:

  • Dolgozz az egyszerű parasztból a kastély uralkodójává
  • Erősítse meg védelmi vonalait
  • Küzdelem az erőforrásokban gazdag területekért
  • Fedezzen fel új technológiákat
  • Gyártó épületek és gazdaságok építése
  • Emeld fel a saját sárkányodat. Nehéz lesz, de segít elpusztítani a jégszörnyeket

Sok érdekes feladat és küldetés van a játékban.

Eleinte biztosítania kell a települést, majd fokozatosan bővítheti birtokát.

Ha nem vagy túl tapasztalt a stratégiákban, ne aggódj, a fejlesztők egy áttekinthető oktatóanyaggal látták el a játékot, aminek köszönhetően gyorsan megérted a játék mechanikáját.

A csaták két különböző módban zajlanak. Az első az RTS, a második esetben a toronyvédelem vár rád. Ennek a funkciónak köszönhetően nem fog belefáradni a játékba.

Ha eleged van a harcból, figyelj a város fejlődésére, vagy vigyázz a sárkányra. Minél gyorsabban növekszik a sárkány, annál hamarabb lesz képes segíteni a harcosaidat a csatában.

A játékban szereplő feladatok egy része egyedül is megoldható, a többihez szövetségesek segítségére lesz szükség. Csevegés más játékosokkal. Köss szövetségeket, és menj együtt küldetéseken és razziákon, hogy nagylelkű zsákmányt szerezzen.

Nem minden játékos lesz barátságos veled. Óvakodj az erőd elleni támadásoktól. Az ellenséges seregek nem jelentenek kisebb veszélyt, mint a jégdémonok.

Az évszakok váltakozása megvalósult a játékban. A szezonális ünnepek és a nagy sportversenyek napjai minden játékost izgalmas kihívásokkal örvendeztetnek meg, amelyek során máskor nem elérhető díjakat szerezhet.

A fejlesztők igyekeznek fenntartani az érdeklődést a játék iránt, így Ön értékes ajándékokat vár a napi látogatásra. Ne hagyjon ki egy napot, és szerezzen előnyt az időnként játszó játékosokkal szemben.

A játékon belüli bolt sok érdekes terméket és rendszeresen frissített választékot kínál. Sok termék leárazott. A vásárlás játékvalutával vagy valódi pénzzel lehetséges. Egy bizonyos összeg elköltésével jó előnyre tehet szert riválisaival szemben. Pénzbefektetés nélkül is játszhat, de ez az út egy kicsit tovább tart.

A frissítésekkel a küldetések hozzáadódnak a játékhoz, és a lehetőségek száma nő.

Az

Age of Frostfall ingyenesen letölthető Android rendszerre az ezen az oldalon található linkre kattintva.

Csatlakozz a játékhoz most, és hamarosan egy királyságod lesz egy bevehetetlen erőddel és saját tűzokádó sárkányoddal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more