Könyvjelzők

Age of Conan: Rise of the Godslayer

Alternatív nevek: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Játék Rise of the Godslayer - az első mellett a multiplayer szerepjáték játék Age of Conan, amely már egyre népszerűbb a felhasználók körében. A projekt fejlesztője - a cég Funcom. Az alkotók akart létrehozni egy kényelmes virtuális világban, ami szórakoztató, hogy töltik szabadidejüket órát, és a felhasználók, akik meglepetést sok egyedi jellegét. Proceedings a cég nem volt hiábavaló, mielőtt tele izgalmas eseményeket, változatos, színes, dinamikus, alternatív és izgalmas PvP csaták teli világban. Ön szállítják egy titokzatos kiterjedésű egzotikus malmok nevű Khitai. Itt találja magát egy olyan légkörben, megfelelő keleties ízű. Ha át Tortage kezdő területeken, képes lesz menni az új földeket. Minden, amire szüksége jóváhagyásra kapitány. Mássz fel a hajón, hogy az út, ha vásárol neki egy jegyet, vagy bérel egy biztonsági őr. By the way, ha vitorlázni, mint egy biztonsági őr, elvárják, hogy az út és váratlan feladatok, amelyeket meg kell megbirkózni. Lépve szilárd talajon, meg fogja találni magát a vadonban. Ez az a hely, ahol a homokviharok fordulnak elő, és nagyon szívesen érzi nomád banda. A horizont látod a Nagy Fal Khitan, de még mindig kéne. Hogyan kezdjem ezt? És ne feledd, hogy ez a játék nem csak az elején olyan gyors, az egész játék tele van szédítő események!

Letöltés Age a Conan : Rise a [ _2_] a Godslayer Ön képes lesz arra, hogy ha a számítógép megfelel az alábbi követelményeknek: Operációs rendszer Windows XP / Vista, Pentium IV 3 GHz, DirectX 10 támogatás; grafikus kártya 128 MB és 1 GB RAM-mal. Age a Conan : Rise a a [ _2_] Godslayer orosz változat - új lehetőségek javítása, a meglévő számla, az eredeti játék, valamint hozzáférést a módosítással, hogy nem a korábbi hiányosságai játék. Élvezni ezt a játékmenet bizonytalan, a gyönyörű grafika és reális végrehajtása játék eseményeket, meg kell vásárolni Age a Conan : [ _7_] Rise a a Godslayer . Igen, a mellett a fizetés, de hiszem, hogy meg kell indokolnia pénzt!

Indítása Age a Conan : Rise a [ _2_] a Godslayer játszani, akkor képes lesz arra, hogy dolgozzon összhangban azzal, amit a legvonzóbb az Ön számára. Alternatív fejlesztési rendszer lehetővé teszi unikalizirovat a karaktered. Képzeljük csak el - akkor senki más nem fog kinézni! Indítsa tapasztalatlan újonc, és végül lesz egy első osztályú harcos - nos, ez lehet a legvonzóbb, hogy azok, akiknek az ambíció felvert szélére? Megmutatni másoknak, hogy mit képes az új mellett!

Indítsa el a háború alakul ki. A világ szakadt szét különböző csoportok, mindegyik a saját célját. Például, a Crimson Circle ijeszt minden lakója a birodalom, mert senki sem tudja, mi lesz kidobni ezek a varázslók a következő pillanatban, Last Legion, a tábornok parancsnoksága kapzsi és megszállottan, hogyan kell megvédeni a Nagy Fal, és töredezett Blade - nem más, mint egy profi gyilkos aki tud működni csendben és szakszerűen. A játék akár 10 frakciók. És válassza ki a kívánt oldal harcolni te magad. Csatlakozz azoknak, akik érdemesek a véleményét, és közös célkitűzések elérése, nem elfelejtve, hogy vigyázzon a személyes karrier.

Játék Age a Conan - Rise a [ _2_] a Godslayer kínál sok érdekes feladatok, találkozó az új szörnyek és főnökök, képes megszelídíteni korábban nem volt elérhető olyan naezdnyh állatok, mint a tigris és a farkas. Részvétel számos csata, akkor a tapasztalatok gyűjtése, és kap jutalmat a hasznos elemeket. A forradalom zajlott le, és azt is viszonylag berendezések. Most, a játékos valóban méltó választás, de még mindig elég ösztönzést, hogy egy esélyt megy a barlangba, abban a reményben, hogy epikus kis dolgokat. By the way, a további előrelépés, annál nehezebb lesz, hanem a díjak, illetve a tiszteletre méltó.

Aktiv.kulcs, hogy nem veszít időt, hogy kezdj el játszani Age a Conan : Rise a a Godslayer . És akkor, mielőtt soha nem kérdés, mi a teendő a szabadidődben. Meg arra törekszik, hogy visszatérjen a játék világát, mert itt is kap egy hihetetlen mennyiségű pozitív érzelmek! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more