Könyvjelzők

Age Of Fury

Alternatív nevek: Age Of Fury

Age Of Fury játék, kifejezetten az iPhone és az iPad - modern technológia, a munka alapján az operációs rendszer iOS. A projektet a kedvenc sok játékos stratégiai műfaji és elemeket tartalmaz PVP. A játék alkalmas csak azok számára, akik nem tudják elképzelni az életem anélkül, hogy fantasy játék csaták. Ez az alkalmazás - egy nagyszerű módja annak, hogy kiad egy-két percig a munkába menet, sorban állás közben, vagy kávészünet munka. Élénk grafika, egyszerű és elérhető felületet, a tisztességes játék - mindez a legjobban jellemzett Age of Fury.

Age Of Fury Online - egy nagyszerű lehetőség, hogy érzem magam, mint egy igazi erős hadúr harcolnak becsületét és szabadságát a saját királyságot. Meg lehet építeni a saját egyedi hadsereg, amely a legerősebb és legbátrabb lovagok. Végül is, csak a bátor harcosok, mint te, képesek nyerni, és elérni a célokat.

Indítsa el a játékot, akkor le kell tölteni és telepíteni az Apple-készüléket. Telepítéséhez Age Of Fury regisztráció szükséges, kivéve, hogy csak az AppStore. Meg kell adnia a korábban beállított saját telefon vagy tabletta, és néhány másodperc múlva a játék már telepítve van, és nyitott lesz a randi.

Projekt lehetővé teszi a csapat. Ha a barátai játszanak Age Of Fury az interneten, ossza meg hangulatok és ötletek, akkor csak egymásnak (na jó, egy csapat, így pontosan). Lehet néhány másodpercig, hogy saját klánt, hívja őt, és hasonló gondolkodású barátaival, hogy továbbra is együtt harcolni az ellenség. Abban az esetben, ha még mindig úgy érzi, hogy a laikus tábornoki valójában, és nem kész arra, hogy szabályozza a hadsereg, akkor képes lesz gyakorolni és tapasztalatokat szerezzenek a katonai, csatlakozott az egyik a meglévő klánok. Röviden, akkor egyszerűen unatkozni egyszer - kommunikáció a meglévő és az újonnan kialakuló baráti késlelteti, hogy azonnal, de az alapötlet lehetővé teszi, hogy az óra kommunikálni megvalósítása és fejlesztése a különböző stratégiák.

Játék Age Of Fury akkor tanul (és vele együtt egy új létrehozása), a történet egy katonai konfrontáció között a lakosság a föld és Vozrdivshihsya agresszív gondolkodású a régió lakossága a világ. Ez a háború tartott több mint harminc éve, és ma annak eredménye függ, Ön és csapata. Egyetlen választás a játékosok elérhető lesz néhány alapvető karakter versenyek:

1. Human.

2.. Elven.

3. Gnóm.

Annak ellenére, hogy a függetlenség, minden versenyen kellett egyesíteni az arcát az ellenség. Közös erőfeszítéseket és végül lehetővé tette, hogy lélegezni megkönnyebbülten sóhajtott - a gonosz vereséget szenvedett. Azonban az öröm, a győzelem tartott sokáig - egy rövid katonai fegyverszünet mezhdurasovye konfliktusok fellángolnak újult erővel. Mit jelent mindez vezethet? Ismerje meg, ha elkezd játszani Age Of Fury! Siess, és töltse le, és mondd el ezt a játékot barátokat találni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more